Tarih: 15.08.2022 13:41

Fenerbahçe kervanı otele gitti ve bekleyen otobüste durdu

Facebook Twitter Linked-in

Bu arada havalimanında sarı ve mavi geçiş süreci uzun sürdü. TSİ 15:30 sıralarında havalimanına inen Sarı-Mavili, parmak izi ve geçiş işlemleri nedeniyle ortalama 1 saat gecikmeyle bölgeden ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve oyuncuları, TSİ 19:30'da oynanacak olan Meisky Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında açıklamalarda bulunacak.

Sportoto'nun birinci lig takımlarından Göztepe'nin eski başkanı Mehmet Sepil, bir sigorta şirketi ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Gürsel Axel Stadı'ndaki imza törenine Göztepe eski başkanı Mehmet Sepil de katıldı.

'Göztepe her anlamda yeni bir başlangıç yapacak'

Görüşmede  Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni bir hayata başladığını söyledi. Önemli değil. Sonuçta Göztepe bir  anonim şirket. Hiç hayalbahis talihsizlik yok. Göztepe her anlamda yeni bir başlangıç yapacaktır. Sekiz yıl sonra benim yaptığımı yapacak. 2025 yılında 100. yıl dönümü vesilesiyle Göztepe'yi nasıl yükseltebiliriz diye düşünüyoruz.'

'Önemli bir adım atacağım'

Spor Cumhuriyeti'nin Göztepe'yi en çok sevenlerinin önemsediğini söyleyen Sepil, sözlerini şöyle tamamladı:

'Çok zor bir yıl geçirdik. Bu zor yıl hepimize yeniden başlama şansı verdi. Bundan hepimiz faydalanmalıyız. Tek yapmamız gereken ileriye bakmak ve bütünleşmek. Destekleyenler ve toplum bir olur. Önemli adımlar atacağız. Yeni ve değişen dijital dünyada başarılı olacağız. Hayranlarımızla bir olacağız. Fan-club ilişkisini dijital dünyada birleştireceğiz. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, kulübün tescilli markası TS Club'dan lisanslı bir ürünün taraftarlara ödül olarak gönderildiği ve dolandırıcılık yapıldığı belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —