• BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51

Sabah stratejisi

Bu akşamki Fed toplantısı öncesinde dün ABD iki yıllık tahvil faizinin %4'ün üzerine çıktığını ve borsaların satışlarla karşılaştığını izledik.

GÜNCEL 21.09.2022 06:18:59 859
Sabah stratejisi
Haberi Sesli Oku

Bu akşamki Fed toplantısı öncesinde dün ABD iki yıllık tahvil faizinin %4'ün üzerine çıktığını ve borsaların satışlarla karşılaştığını izledik. ABD endeksleri dün %1 civarında düşüş kaydetti. Bu sabah da piyasalar temkinli. ABD vadelilerinde yatay hareketler gözlense de MSCI Asya Pasifik endeksi yaklaşık %1,3 oranında düşüşte. EURUSD'de de 1,0 seviyesinin altında. Fed'in faiz kararı TSİ 21'de. Faizdeki artış beklentisi 75 baz puan iken, 100 baz puan artış ihtimaline yaklaşık %20 veriliyor. Faiz kararı dışında makroekonomik ve faiz projeksiyonu ile TSİ 21.30'da Fed Başkanı Powell'ın konuşması da oldukça önemli. Agresif adımların devam edebileceğine yönelik sinyaller, risk iştahının düşük kalmasına neden olabilir. Borsa İstanbul tarafında ise bankacılık hisselerindeki hareketler yakından izleniyor. Yüksek oynaklığın devam ettiği ortamda dün kamu bankalarında satış devam etse de büyük özel bankaların günü primle kapattığını izledik. Bankacılık endeksi (XBANK) de günü %3 oranında yükselişle kapatırken, BIST100 %2,4 oranında artış kaydetti. VIOP tarafında teminat tamamlama miktarının azaldığının gözlenmesi, Takasbank tarafından yapılan dünkü duyuruda banka dayanak varlıkları için işlem teminatlarının düşürülmesi, TSKB'ye uygulanan ve 4 Ekim'e kadar sürmesi beklenen tedbirlerin bugün itibarıyla kaldırılması vadeli piyasalar üzerinden rahatlamanın devam etmesine neden olabilir ki dün akşam Halkbank da yüksek sayılabilecek hisse geri alımı yaptı. Bu kapsamda endekste bugün dengelenme çabaları gözlenebilir.


*Yeşil ok olumluyu kırmızı ok olumsuzu göstermektedir.

 

     

MAKROEKONOMİ

   

Almanya'da ağustos ayına ilişkin ÜFE, enerji fiyatlarındaki yükselişlerin etkisiyle aylık %7,9 artışla beklentileri (%1,6 artış) belirgin şekilde aşarken, yıllık bazda ise %37,2'den %45,8'e yükselerek yeni bir rekor seviyeye ulaştı. Özellikle, eylül ayı başı itibarıyla Rusya tarafından Avrupa'ya Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden doğal gaz akışının süresiz kesildiğinin açıklanmasının ardından önümüzdeki aylarda enerji kaynaklı olarak ÜFE'deki yükselişin sürmesi beklenebilir.

Diğer yandan İsveç Merkez Bankası, artan enflasyonist baskılar nedeniyle politika faiz oranını 100 baz puanlık artışla beklentilerin (75 baz puan artış) üzerinde artırarak %1,75 seviyesine yükseltti ve gelecek altı ay boyunca faiz artışlarının devam edeceğinin sinyalini verdi. Banka, enflasyonun gelişimi konusunda ciddi bir belirsizlik bulunduğunu ve enflasyonun hedefe geri getirilmesini sağlamak için para politikasını gerektiği şekilde ayarlayacağını belirtti.

Yurt içinde ise, TÜİK tarafından ağustos ayı yurt dışı üretici fiyat endeksi yayınlandı. Yurt dışına ihraç edilen ürünlerin üretici fiyat değişimlerini ölçen YD-ÜFE'nin ağustos ayında aylık artış hızı %0,66'dan %2,64'e hızlanırken, yıllık ise %111,34'ten %118,94'e yükselerek yeni bir rekor seviyeye ulaştı.

Yurt dışında bugün veri takvimine bakıldığında,

ABD tarafında, piyasaların odak noktasında TSİ 21'de Fed'in faiz kararı ve TSİ 21.30'da Fed Başkanı Powell'ın konuşması olacak. Ayrıca Fed'in yeni makroekonomik projeksiyonları da yayınlanacak. Fed, temmuz ayındaki FOMC toplantısında faizleri 75 baz puan artış ile faiz aralığını %2,25-%2,50 bandına yükseltmişti. ABD'de son açıklanan istihdam verileri iş gücü piyasasının güçlü ve sıkı olduğuna işaret ederken, geçen hafta açıklanan ağustos ayına ilişkin TÜFE'nin başta enerji fiyatları kaynaklı olarak yavaşlama kaydetse de beklentilerin üzerinde gerçekleşmesi ve para politikaları açısından daha yakından izlenen enerji ve gıdayı dışlayan çekirdek TÜFE'nin de beklentilerin üzerinde gelerek enflasyonist baskıların devam ettiğini göstermesi, Fed'in şahin duruş sergileyeceğine yönelik beklentileri artırmakta. Nitekim Fed Başkanı Powell'ın, eylül ayının başlarında yaptığı konuşmasında, enflasyonla mücadele konusunda kararlılık vurgusu yaparak şahin duruş sergilemesiyle piyasalarda Fed'den bugünkü toplantısında da 75 baz puanlık faiz artışı beklenmekte. Öte yandan, Fed'in 100 baz puanlık faiz artırımına gideceği olasılığının da sınırlı da olsa fiyatlandığı gözlenmekte.

ABD'de TSİ 17'de konut piyasası verilerinden, ağustos ayı ikinci el konut satışları verisi takip edilecek. Temmuz ayında ikinci el konut satışları, aylık bazda %5,9 oranıyla beklentilerin üzerinde gerileyerek düşüşünü hızlandırmış ve Mayıs 2020'de pandemi kısıtlamalarının başladığı dönemden bu yana en düşük seviyeye gerilemişti.

  • Dün ABD'de ağustos ayına ilişkin diğer konut piyasası verileri takip edildi. Buna göre, konut başlangıçları temmuzda aylık %10,9 oranında sert düşüşün ardından ağustosta da zayıf seyir beklentilerine karşın aylık %12,2 oranında güçlü artış kaydetti, söz konusu artışta özellikle artan kiraların, çok aileli konutların (apartmanlar vb.) inşaatını hızlandırması etkili oldu. Ağustosta konut başlangıçlarında aylık güçlü artış gözlense de, giderek daha fazla sıkılaşan finansal koşullar nedeniyle bu artışların sürmeyeceği değerlendirilmekte. Gelecek döneme ilişkin konut talebinin bir göstergesi olan inşaat izinleri ise aylık %10 gerileyerek beklentilerin üzerinde düşüş kaydetti ve Haziran 2020'den beri en düşük seviyeye geriledi. Fed'in, faiz artışlarını sürdürmesinin konut piyasasını baskılamaya devam etmesi beklenmekte.

Ayrıca TSİ 10'da ECB Başkan Yardımcısı Guindos'un konuşması takip edilecek. ECB üyelerinin konuşmaları, Banka'nın faiz artış hızına ve varlık alım programına ilişkin olası yeni sinyaller bakımından yakından takip edilecektir.

Yurt içinde ise, TSİ 10'da TÜİK tarafından temmuz ayı tarımsal girdi fiyat endeksi yayınlanacak. Haziran ayına ilişkin tarımsal girdi fiyat endeksinin artış hızı, aylık %5,51'den %7,92'ye yükselirken, yıllık ise %123,72'den %134,96'ya yükselerek yeni bir rekor seviyeye ulaşmıştı. Aylık artışın en yüksek olduğu alt grup, enerji ve yağlar (%20,71) olurken, yıllık artışın en yüksek olduğu alt grup ise gübre ve toprak geliştiriciler (%233,89) olmuştu.
 

ŞİRKET HABERLERİ 

Aselsan (ASELS, Sınırlı Pozitif): ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında Yapay Zeka Destekli Jandarma KGYS (J/KGYS) Projesi adında, toplam bedeli 1,05 milyar TL tutarında bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamında teslimatlar 2023-2024 yıllarında gerçekleştirilecektir.

Halkbank (HALKB, Sınırlı Pozitif): Banka, aktif olan hisse geri alım programı çerçevesinde dün 8,06-8,58 TL fiyat aralığından 8 milyon 850 bin adet hisse geri alımı yapmıştır.

Türkiye Sigorta (TURSG, Nötr): Şirket tarafından 20.09.2022 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 6,60 TL - 6,68 TL (ağırlıklı ortalama 6,635 TL) fiyat aralığından toplam 276.431 TL nominal değerli TURSG payları geri alınmıştır. Toplam geri alınan payların sermayeye oranı %0,452'ye ulaşmıştır.

Vestel Elektronik (VESTL, Nötr): 20.09.2022 tarihinde Vestel Beyaz Eşya (VESBE, Sınırlı Negatif) payları ile ilgili olarak 8,5 fiyattan 30mn adet satış işlemi özel emir yoluyla ortaklıkça gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketin Vestel Beyaz Eşya sermayesindeki payı 20.09.2022 tarihi itibarıyla %80,66'ya gerilemiştir.

SEKTÖR HABERLERİ

Rekabet Kurulu: Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyurulara göre, Kurul, Solarpower Enerji Üretim AŞ'nin tek kontrolünün İş Portföy Yönetimi AŞ Altyapı Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Lanxess AG'nin yüksek performanslı malzeme iş kolu ve Koninklijke DSM N.V'nin mühendislik malzemeleri iş kolunun tek kontrolünün dolaylı olarak Advent International Corporation tarafından devralınması işlemi onaylandı. Alleghany Corporation'ın dolaylı olarak Berkshire Hathaway Inc. tarafından devralınması işlemi de uygun bulundu. Life Supplies N.V. ve iştiraki Life Supplies B.V.'nin tek kontrolünün Ravago Chemicals S.A. aracılığıyla Ravago S.A. tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi. (Kaynak: AA)

Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında PAGYO.E payları 21/09/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 20/10/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler, payın işlem gördüğü pazarın/platformun işlem kuralları, pazar değişimi veya diğer nedenlerle uygulanan işlem esaslarından ayrı olarak değerlendirilir. Buna göre VBTS tedbirleri diğer düzenlemeler veya kararlarla uygulamaya alınan işlem esaslarının geçerlilik süresinden ayrı olarak tedbir süresinin sonuna kadar uygulanmaya devam eder.

DİĞER ŞİRKET HABERLERİ

Arzum (ARZUM): ABD'de %100 bağlı ortaklık olacak şekilde kurulması planlanan Şirket için fizibilite çalışmalarına başlanacağı açıklandı. Kurulacak Şirketin konumu, bulunduğu eyaletin yerel ticari kuralları ve/veya vergisel açıdan avantaj ve dezavantajları değerlendirilmekte olup, çalışmaların hızlanması adına Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar verilmiştir.

E-Data Teknoloji (EDATA): Şirketin 30.06.2022 tarihi itibariyle 177mn TL olan toplam hasılatı içerisinde 12,5mn TL'lık ( % 0,007)  paya sahip olan ve şirketin distribütörlüğünü yapmakta olduğu Malwarebytes firması ile olan sözleşmesini, Şirketin operasyonel yükünü azaltmak ve satışlarla daha yüksek ciroları yakalayabileği yeni markalara odaklanabilmek amacıyla 20.09.2022 tarihi itibariyle sonlandırmıştır.

Fonet Bilgi Teknolojileri (FONET): Sağlık Bakanlığı tarafından PPP (Kamu Özel Ortaklığı) modeli ile gerçekleştirilen Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsü Hastanesi, Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü ve İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü Hastanelerinde kullanılmak üzere bu hastanelerin bilişim alt yapı yüklenicisi ile 25mn TL bedelle HBYS (Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) yazılım lisans satış sözleşmesi imzalanmıştır.

Gersan Elektrik (GEREL): Şirket ile Ankara'da yerleşik RST Teknoloji Hizmetleri ve Enerji Sanayi Ticaret A.Ş. arasında, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı kapsamında kullanılmak üzere 'Şarj İstasyonları ve Yazılım Sistemleri'ni' içeren ürünlerimizin imalat ve satışına yönelik olarak 333bin USD + KDV tutarında 'İmalat-Satış Sözleşmesi' imzalanmıştır.

Hedef Girişim Sermayesi (HDFGS): Şirket, grup şirketi Hedef Portföy Yönetimi A.Ş.'ye  2022 yılı Ağustos dönemi portföy yönetim hizmeti karşılığı 121,8mn TL portföy yönetim ücreti ödemiştir.

Kontrolmatik (KONTR): Şirket ile yabancı bir müşterisi arasında; 6 adet mobil trafo merkezi siparişi karşılığında toplam bedeli 5,2mn USD olan yurt dışı satış sözleşmesi imzalanmıştır.

Mega Polietilen (MEGAP): Yönetim Kurulunun 20.09.2022 tarihinde alınan kararı çerçevesinde Besni/Adıyaman'da bulunan fabrika binasının çatısına Güneş Enerji Santralı kurulması amacıyla sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında GES'in kurulu kapasitesi 3,2 Mega Watt olacaktır. GES'in kurulum maliyeti KDV hariç 2mn USD olup, tesisin inşaatına başlamasından itibaren 4 ay içinde tamamlanması beklenmektedir. Bugünkü kurlar üzerinden GES yatırımının 12 ayda kendini ödemesi beklenmektedir.

Orge Enerji (ORGE): Şirketin, Kocaeli ilinde inşası devam etmekte olan Gebze - Darıca Metro Projesi'nin, Depo ile Gar Arası Çift Tüneller Elektrifikasyon İşlerinin yapımına yönelik İşveren Eze İnşaat A.Ş. ile olan sözleşme, toplamda 2.7mn EUR+KDV ve 24mn TL+KDV tutarında olup imza süreçleri tamamlanmıştır. İşlerin 16 ayda tamamlanması planlanmaktadır. 
         

FAİZ PİYASALARI


Salı günü ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti %13 seviyesinde yatay seyretti. TCMB dün 37 milyar TL'lik (%13'ten, 7 gün vadeli) haftalık repo ihalesi açtı. Toplam fonlama tutarı ise repo ihaleleri kaynaklı olarak 312 milyar TL oldu.


ABD 10 yıllık hazine tahvillerinin faizi dün güne %3,49 seviyelerinden başlarken, gün içerisinde %3,47-%3,60 bandında hareketin ardından %3,57 seviyesinden günü kapattı.

Yurt içi tahvil piyasasında, dün verim eğrisi genelinde faizlerde düşüşler görüldü. Bu kapsamda, günlük bazda kısa vadeli tarafta 10 baz puana yaklaşan düşüşler gözlenirken, orta ve uzun vadeli tarafta 25 baz puana yaklaşan düşüşler görüldü. 
    

GÜNLÜK ÖZET PİYASA VERİLERİ


Kaynak Ziraat Yatırım
Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler:

Başarır’dan Anamur’da Birlik Mesajı: ‘Bundan Sonra Ben Değil, Biz Varız’

Mustafa Kaya Hocadan Doktor Murat Kemal Gökyar'a

Anamur’da Kritik Randevu: Derinkuyugücü–Anamur Belediyespor Maçına İki Bölgeden Hakem Atandı

Anamur’da Yaşlı Kadını 3 Milyon Lira Dolsndıran Sahte Polisler Tarsus’ta Gerçek Polise Yakalandı

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Anamur’da Dualarla Anıldı: "Fıratlar Yetiştirmeye Devam Ediyoruz"

Rüzgarın Fısıldadığı Kent: Anamuryumda 2500 Yıl Öncesinden Sanal Bir Nostalji

Dolar Endeksi Haftalık Kazançta %1’e Ulaştı

MERSİN SİLİFKE'DE ZEHİR TACİRİNE KELEPÇE: ADLİ SÜREÇ VE İMHANIN DETAYLARI BELLİ OLUYOR!

Kıyı Bölgelerinde Yerel İşletmelerin Dijitalleşmesi

Usta oyuncu Metin Akpınar’a Kızından 6 Milyon Liralık Tazminat Davası

İŞKUR 2026 TYP Personel Alımı Başladı Mı? Okullara Temizlik Görevlisi Başvurusu

Ay'a Büyük Çarpışma Kapıda: 2032 Yılında 60 Metrelik Asteroid Alarmı!

2026 Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Oldu? Ödeme Tarihleri ve Zamlı Liste Açıklandı!

Anamur’da Spor Rüzgarı

Anamur'da Haftalık Hava Durumu

Anamur Ekonomisinde 2026 Rüzgarı: Muz, Çilek ve Konut Üçgeninde Son Durum

Kaymakam Kemal Duru'dan Ramazan Ayı Mesajı

Ören Halk Kafe Ramazan Bayramı’nda Açılıyor.

Side Otelleri

Anamur’da Basın ve Esnaf El Ele: Başkan Özkan Poçulu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Altın Fiyatlarında Rekor: Gram Altın 7.000 TL Sınırında!

Çiftçiye Dev Müjde: SGK ve Vergi Borcu Şartı Kalktı! Tarımsal Kredide Yeni Dönem

2026 Ekonomi Gündeminde Bugün İçin Borsa İstanbul'da Rekor Seviyeler ve Altın Piyasasında Son Durum

Güncel Hurda Fiyatları İle Bakır Satışında Yeni Dönem: KabloHurdaFiyatlari.com

Kaymakam Kemal Duru, Kükür Mahallelerine Vatandaşın Sesini Yerinde Dinledi

Murat Kemal Gökyar için Gazetemizin Yazarı Mustafa Kaya Hoca’dan Bir Nostalji Yazı

TCG Anamur, NATO Görevi İçin Yunanistan Sularında

Anamur’da Bağımlılıkla Mücadele İçin Güç Birliği: “Ben Feryat Ederken Hepiniz Sağırdınız”

Doktor Murat Kemal Gökyar Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

ANAMUR’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İÇİN TEK YÜREK BULUŞMA

Yükleniyor

Anamur’da Yaşlı Kadını 3 Milyon Lira Dolsndıran Sahte Polisler Tarsus’ta Gerçek Polise Yakalandı

MERSİN SİLİFKE'DE ZEHİR TACİRİNE KELEPÇE: ADLİ SÜREÇ VE İMHANIN DETAYLARI BELLİ OLUYOR!

Usta oyuncu Metin Akpınar’a Kızından 6 Milyon Liralık Tazminat Davası

Anamur’da Basın ve Esnaf El Ele: Başkan Özkan Poçulu’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaymakam Kemal Duru, Kükür Mahallelerine Vatandaşın Sesini Yerinde Dinledi

Murat Kemal Gökyar için Gazetemizin Yazarı Mustafa Kaya Hoca’dan Bir Nostalji Yazı

TCG Anamur, NATO Görevi İçin Yunanistan Sularında

Doktor Murat Kemal Gökyar Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

JANDARMA HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ YAKALADI

Kaymakam Duru Vefat Eden Doktor Gökyar İçin Bir Taziye Mesajı Yayınladı

​MHP’li Uysal Maden Atık Tesisi Yeniden İncelenmeli

CHP Ormancık ve Sarıağaç’ta Halkın Sesini Dinledi

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Bilal Oğuz Kongre Süreçlerini Değerlendirdi!

Saadet Partisi’nde Kongre Heyecanı: Anamur ve Bozyazı’da Yeni Dönem!

Anamur Ak Parti Ocak Ayı İstişare Toplantısında Vatandaşla El Ele

Aziz Özen, Anamur Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına Adaylığını Resmen Açıkladı

MHP Anamur KAÇEP Teşkilatından Gazeteci Mithat Ünal’a Anlamlı Ziyaret

İlker Özen “Protesto” Diyerek CHP'den AK Parti’ye Geçti!

Öğrenci Okul Müdürünü Vurdu!

Başkan Seçer'den Yerel Yönetimlere Demokrasi Vurgusu: "Halk Çözümü En İyi Bilendir"

Anamur’da Kritik Randevu: Derinkuyugücü–Anamur Belediyespor Maçına İki Bölgeden Hakem Atandı

Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Birlik Ruhu: Bayrak Temalı Dostluk Maçında Öğrenciler Galip Geldi!

Mersin’de Ortega Dönemi Fırtına Gibi Başladı: MSK, Merkezefendi’yi 110 Sayıyla Geçti!

Türk Futbolunda Tarihi Reform: Altyapı ve Mali Şeffaflık Dönemi

U-16lı Sporcularımızdan 20 Şehidimiz için Anlamlı Pankart

Anamurspor Taraftar Derneği’nden İlçe Emniyet Müdürü Özer’e Ziyaret

Anamur’da Uzun Yıllar Sonra İzcilik Yeniden Başladı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA ÜCRETSİZ PİLATES DESTEĞİ

ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU HEYECANI BAŞLIYOR!

Java Motor Tutkunları Anamur’da

Bahar ve Yusuf’un Kına Öncesi Yemekli Düğününde Renkli Sahneler Yaşandı

Gülnar’da Esranur ile Kadir’in Görkemli Kına ve Düğün Merasimi Büyük İlgi Gördü

Özlem ve Halil’in Renkli Düğünü Bozyazı’da Şölene Dönüştü

Dereköy ve Çarıklar, Özlem ile Halil’in Kınasında Tek Yürek Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

İŞKUR 2026 TYP Personel Alımı Başladı Mı? Okullara Temizlik Görevlisi Başvurusu

Anamur MYO ‘da “Etkili İletişim Becerileri” Söyleşisi

Kaymakam Duru'dan Öğretmenler Gününü Mesajı

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Rüştü Kazım Yücelen Mesleki Eğitim Merkezi’nde Oy Birliği ile Hüseyin Demir Dönemi

Foto O An Özel Fotoğrafçılık Kursu ile Kadrajın Büyüsüne Yolculuk Başlıyor

Kaymakam Kemal Duru Başkanlığında Okul Güvenliği Toplantısı

AKK Kadın Meclisi’nden “Bir Hobim Olsun” Hayata Geçti

Lise Öğrencisinden Tıp Dünyasını Heyecanlandıran Buluş

Bozyazı’da Karne Şenliği Coşkusu: Koruyucu Aileler ve Çocuklar Birlikte Eğlendi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 22 7 8 7 -9 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 22 2 10 10 -26 16
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.