Tarih: 26.09.2022 18:12

Galatasaray, Toto Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti

Facebook Twitter Linked-in

22 yaşındaki sarı-kırmızılı futbolcu Boye, maçın ardından basına açıklama yaptı. Sacha Boey, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti: 'Bence çok güzel bir galibiyet aldık. Bu galibiyet sayesinde, işimiz bittiğinde. Şu ana kadar bir takıma karşı bir gol kaydettik ve birinciyiz.

'Takım orada olmasa bile çok çalışıyorum'

A takımıyla zaman geçirmemesine rağmen iyi performans gösterdiğini söyleyen sarı-kırmızılı oyuncu, 'Ben ne yapabileceğimi biliyorum, Bunları sahada thepapelbet yapıyorum. Süreklilik kendiliğinden gelmeli ve  süreklilik önemlidir. Ayrıca devam filminin geleceğini düşünüyorum. Ekip yokken bile çok çalışıyorum. Bu çaba, şu anki performansımı büyük ölçüde destekledi' dedi.

'En iyimiz, oynamaya devam et'

Sağ bek forması için yarıştığı Leo Dubois ile ilişkisi hakkında Boey, 'Onu daha önce tanıyordum. . 'Aramızda kim en iyiyse oynamaya devam etmeli' dedi.

Kamerun milli takımına davetin reddedildiği ve Fransız milli takımından teklif geldiği hatırlatıldığında, Sacha Boi, 'Şu anda takımıma konsantre oldum. Milli takımın daha sonra oturacağını varsayıyorum. '

İHA

Çin Süper Ligi'nin yedinci haftasında Galatasaray, evinde Konyaspol ile oynadı. Sarı-kırmızılı ekip maçı 2-1 kazandı. Nihat Kahveci, TRT Spor'da Galatasaray - Konyaspor maçı thepapelbet giriş hakkında yorum yaparken Mauro Icardi'nin performansını da değerlendirdi.

Nihat Kahveci: 'Öncelikle güzel bir maç izledik. Konyaspor, bu maça girerken neden favori olduklarını gösteren  ilk yarı performansıydı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —