Tarih: 19.09.2022 07:01

İtalyan basınına göre Beşiktaş, Kahn Ayhan'ı transfer etmek istiyor

Facebook Twitter Linked-in

İtalyan basınına göre Beşiktaş, Kahn Ayhan'ı transfer etmek için transfer piyasasının son gününe kadar çalışacak.

Beşiktaş ile Kahn'ın Sassuolo'dan transferi arasındaki fark 2-3 milyon €'ya indirilse de, İtalyan tarafı Beşiktaş'ın transfer için  6 milyon € teklif etmesini formenbet istiyor. Öte yandan siyah beyazlı takımların, 3-4 milyon avroluk bir bedelle transferi tamamlamaya karar verdikleri açıklandı.

Galatasaray futbol takımı, Çin Süper Ligi 5. hafta maçında Gaziantep FK ile  bugün Florya Metin Oktay tesisinde antrenmana hazırlanıyor.

Sarı-Kırmızılı takımın resmi internet sitesine göre, top ısınmaları sırasında devam eden antrenmanlar, pas çalışmaları sırasında da devam edecek. Antrenör Okan Buruk yönetimindeki antrenman atış talimi ile sona eriyor.

Alan çalışması başlıyor

Yeni transfer edilen üyelerden Fredrik Midtsjö, Galatasaray'da bir süre sakatlandı ve tedavi gördükten sonra takımdan ayrı olarak saha çalışmalarına başladı.

Galatasaray,  Gaziantep FK maçı için hazırlıklarını tamamlayacak, yarın 18:30'da antrenman yapacak ve formenbet giriş antrenman kampına girecek.

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu'nun dördüncü ayağı başladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —