Tarih: 13.04.2023 11:46

DEVA Partili Yeneroğlu, ‘Ak Parti yurt dışındaki vatandaşlarımıza seçimden önce vaat veriyor, seçimden sonra ise cezalandırıyor’

Facebook Twitter Linked-in

MHA-DEVA Partili Yeneroğlu, AK Parti’nin yurt dışındaki vatandaşlara yönelik ciddiyetsizliğini eleştirdi. “Otomatik Bilgi Paylaşımında yaptığınız gibi mi vatandaşlarımızın sorunlarını çözeceksiniz” diyen Yeneroğlu, AK Parti yönetimine “Çifte vatandaşlığı desteklemek, askerlikte ödenen döviz miktarını artırmak mıdır?” sorusunu yöneltti. Yeneroğlu, DEVA Partisi’nin önümüzdeki günlerde Yurt Dışı Vatandaşlar Eylem Planı” açıklayacağını duyurdu. 

DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, AK Parti’nin 2023 seçim beyannamesinde yurt dışında yaşayan vatandaşlara yönelik vaatlerini değerlendirdi. Almanya’ya göç eden bir ailenin çocuğu olarak çalışmalarını uzun yıllar boyunca Almanya’da sürdürdükten sonra Türkiye’ye dönen Yeneroğlu, partisinin önümüzdeki günlerde “Yurt Dışı Vatandaşlar Eylem Planı” açıklayacağını duyurdu. 

DEVA’dan seçimden önce bir eylem planı daha geliyor
Eylem planının tüm hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Yeneroğlu, “‘Yurt Dışı Vatandaşlar Eylem Planı’mızı önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Türkiye’nin nasıl bir diaspora politikasına ihtiyacı olduğunu tüm boyutlarıyla ortaya koyacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —