Tarih: 28.12.2022 08:49

Destek Afad Gönüllüleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda, “2022 Afet Tatbikat Yılı” kapsamında 27 Aralık 2022 Salı akşamı saat 19.00’da Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda “Destek AFAD Gönüllüleri Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya; Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, protokol üyeleri, muhtarlar ve AFAD Gönüllüleri katıldı.

Toplantıda İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “AFAD Gönüllülük Projesi” kapsamında bilgilendirmelerde bulunan Malkara İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, AFAD Gönüllülerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve AFAD Tekirdağ İl Müdürü Recep Erol Afetlerde gönüllülüğün hem bireysel hem de toplumsal anlamda önemine dikkat çeken konuşma gerçekleştirdiler.

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde görevli Samet Tokgöz “AFAD Gönüllülük Projesi” kapsamında gönüllü olan AFAD Gönüllülerinin neler yaptığı ve ne gibi pratik ve teorik eğitimler aldığı konularda bilgilendirmelerde bulundu.

Vatandaşlarımız https://gonullu.afad.gov.tr/ linkinden AFAD Gönüllüsü olabilirler.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —