Tarih: 14.02.2023 12:01

Depremzede Kurtarma Ekibine Böyle Seslendi

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL- Kahraman Maraş Pazarcık ve Elbistan Depremlerinde enkaz altında kalan vatandaşlarımızı kurtarma için ekiplerimiz günlerdir uykusuz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.  911 de gönüllü görevli  Futbol Hakemi Fatih Karatağ’ın fark ettiği bir depremzede, kurtarma sırasında  Nasılısın İyimisin? Sorusuna; ‘İyiyim, çok teşekkür ederim arkadaşlar’ diyerek yanıt verdi.  
Hakem camiasından Bursa eski süper Lig Hakemi Sinan Cem İyihuylu ve Mersin Bölgesi eski klasman yardımcı Hakemi Fatih Karatağ’ın içerisindeki ekip, günlerdir can kurtarmak için mücadele eden ekiplerimizle cansiperane çalışıyor. Karatağ’ın enkaz altında duyarak ekibe haber verdiği depremzede saatler süren çalışmaların ardından böyle kurtarılıyor.
sminin Habit olduğu belirtilen depremzede, ekibin ‘Nasılsın İyimsin’ sorusuna; “Çok teşekkür ederim arkadaşlar.” Sözlerine  gönüllü kurtarma ekibi görevlileri, ‘Senin Allah’ına kurban.’ Diyerek yanıt verdiler.  Kolonların arasında yan yatmış vaziyette kurtarılmayı bekleyen depremzede, saatler sonra 911 ekibi tarafından sağ olarak kurtarıldı. 
Bu günde yoğun olarak çalışmalarını sürdüren ekipler, bir taraftan enkaz altında bir can arıyor, diğer yandan da en küçük bir canlı belirtisi karşısında hemen organize olarak kurtarma çalışmalarını başlatıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —