Tarih: 20.09.2022 07:26

Koçlar, koçlar, takım kardeşler öğretemez

Facebook Twitter Linked-in

Bu çocuklar öğrenemez. Her topa girmeye çalışıyor. Ancak Galatasaray her iki tarafta da Yunus ve Kerem ile görüşmede sorun yaşamadı. Yaklaşık 1.5-2 dakika boyunca ya birilerine ya da bir başkasına pas veriyorlar. Bu durumda top kullanılamaz hale gelir. '

Antalyaspor'daki son dönemimin başında Konyaspor'dan gelen Denis Miloseviç, beklediğim performansı gösterememiş ve  takımdan ayrılmak üzereydi. Erkan Eybir'in ehliyetine sahip olmayan ve bir süredir A takımıyla antrenman yapan Bosnalı futbolcu Sakaryaspol ile anlaştı. Akdeniz ile iki yıllık sözleşme imzalayan 27 yaşındaki futbolcu, resmi imzanın ardından bir yıllık Sakaryaspor nisbar forması giyecek.

Maaşın bir kısmı Antalya Spor'dan geliyor

Maaşın yüksek olması nedeniyle uzun süre takımdan ayrılmaya çekinen Miloseviç, idmana çıkarılmayınca toplantı sayısını artırdı. Antalya Spor'un, Sakarya Spor ile geçici anlaşmaya varan deneyimli futbolculara ortalama 800 bin avroluk maaşın bir kısmını  ödeyeceği bildirildi.

484 dakika oynandı

Denis Miloseviç, 17 haftadır vakit bulamayan hayal kırıklığı yaratan futbolculardan biri. Ligde sadece 15 maçta forma giyen ve sahada 484 dakika geçiren nisbar giriş tecrübeli orta saha oyuncusu, skora katkı sağlamadı. 3 Türkiye Kupası maçında 1 gol atan Miloseviç, Süper Kupa'da da 64 dakika forma giydi.

Kaynak: Ajansspor

A Milli Basketbol Takımımız, EuroBasket 2022 A Grubu dördüncü maçında Belçika ile karşılaşacak. Millilerimiz grup maçlarında Sırbistan'a karşı  ilk maçına çıktı ve  72-68 kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —