Tarih: 27.01.2023 10:42

Afyonkarahisar Valiliği, sömestir tatili için tanıtım noktaları oluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Termal turizm ve sağlık turizminde öne çıkan Afyonkarahisar sömestir tatilinin tercih edilen destinasyonu oldu. Bütün otellerde tatil süresince doluluk oranı %95’lere ulaştı.

Valilik koordinasyonunda termal ve turistik otellerle ile seyahat acenteleri iş birliği içinde otellerde Afyonkarahisar tanıtım noktaları oluşturuldu. Sömestir tatili için Afyonkarahisar’ı tercih eden misafirlerin şehrin tarih, kültür, gastronomi zenginliklerini de anlatılacağı görsel tanıtım noktaları 3 termal turizm bölgesinde ve merkezde 12 otelde sergilenmeye başladı.

Çalışmalara Afyonkarahisar Gezi Merkezi de destek verdi. Afyonda 7 ayrı seyahat rotası oluşturularak seyahat acenteleri tarafından oteller tek tek dolaşılarak bu rotalar anlatıldı.

Hazırlanan görsellerde Frig Vadisi’nin, Üçler Kayası, Aslantaş, Seydiler, Maltaş, Avdavaz Kalesi, Demirli Kalesi, Kral Yolu ve Ayazini bölgelerinin tanıtım içerikleri oluşturuldu. Gerçekleştirilen bu çalışmanın Afyonkarahisar’ın bilinirliğine katkı sağlaması hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —