Tarih: 04.03.2023 19:35

Yılport Samsunspor, Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi

Facebook Twitter Linked-in

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor ile Çaykur Rizespor Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya geldi ve karşılaşma Samsunspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşma ev sahibi Yılport samsunspor vuruşu ile başladı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı 3. dakikada Samsunspor'un atağı ile gelişti. Ceza alanına girmekte olan Öğün Özçiçek'in yaptığı müdahaleye devam kararı çıkmasına ardından VAR incelemesi ile penaltı kararı çıktı.

Zeki Yavru'nun kullandığı penaltı atışı ile ev sahibi Yılport Samsunspor karşılaşmanın 8. dakikasında kullanılan penaltıdan yararlanamadı.

32 dakikada ceza sahasına girmeye çalışan Rizesporlu Bolasise müdahale eden Samsunspor’un futbolcu Halim yaptığı müdahale sonucu sarı kart gördü.

Karşılaşmanın ilk yarısı yüksek tempoda geçtiyse de karşılıklı ataklardan iki takımda yararlanamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle geçti.

İkinci yarı Zeki Yavru’nun asistinde Yusuf Abdioğlu kafa vuruşu ile 55. dakikada Samsunspor ilk gölü atarak 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk oyuncu değişikliği konuk ekip Çaykur Rizespor’dan geldi. 56. dakikada Öğün Özçiçek yerini Faruk Miya'ya bıraktı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Halim Öztürk'ün golü ile Yılport Samsunspor 78. dakikada 2-0 öne geçti.

Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca maç Samsunspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —