• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

GTech, Doğan Yatırım Bankası'nın finansal çözümlerinde uçtan uca hizmet sağlıyor

GTech; Ana Bankacılık Çözümü “Symphony Banking” ve Yasal Raporlama Çözümü “Magic Reports” ile Türkiye’nin yeni nesil yatırım bankası ünvanına sahip Doğan Yatırım Bankası’na da hizmet vermeye başladı.

GÜNCEL 5.10.2022 11:09:49
GTech, Doğan Yatırım Bankası

GTech; Ana Bankacılık Çözümü “Symphony Banking” ve Yasal Raporlama Çözümü “Magic Reports” ile Türkiye’nin yeni nesil yatırım bankası ünvanına sahip Doğan Yatırım Bankası’na da hizmet vermeye başladı.

Dijitalleşmenin hızlanması ve kurumların yeniçağ teknolojilerine adaptasyonuyla beraber finansal teknolojiler alanında büyük bir dönüşüm yaşanıyor. Türkiye’nin Finansal Teknolojiler ve Analitik konularında ürünler yaratan ve hizmetler sunan en büyük şirketlerinden biri olan GTech, bu dönüşüm sürecinde müşterilerinin teknolojik altyapı ihtiyaçlarını karşılamayı, verimliliklerini artırmayı, rekabet avantajı yaratmayı ve onların da kendi müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verebilmelerini sağlıyor.

GTech’in Ana Bankacılık uygulaması olan Symphony Banking, tüm bankacılık gereksinimlerini karşılayan, entegrasyon yeteneği yüksek ve teknolojik altyapısındaki esneklik sayesinde müşterilerine daha kısa sürede ve daha az maliyetle istediklerine ulaşma imkânı veren bir çözüm olarak öne çıkarken Yasal Raporlama Çözümü Magic Reports ise, Türkiye’de faaliyet gösteren tüm bankaların; T.C. Merkez Bankası, Maliye Bakanlığı, BDDK, TMSF, TÜİK ve Türkiye Bankalar Birliği gibi resmi kurumlara göndermek zorunda oldukları yasal raporları, tek platform üzerinden doğru, hızlı ve kolay biçimde sunuyor.

Geçtiğimiz aylarda, GTech’in bu 2 temel ürününden faydalanan bankalar listesine Türkiye’nin yeni nesil bankası Doğan Yatırım Bankası da katıldı.

Doğan Yatırım Bankası Genel Müdürü Hulusi Horozoğlu konuyla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi:

“Ana bankacılık ve yasal raporlama çözümleri ve bunlara dair tüm entegre süreçler konusunda bizim için son derece önemli olan bu yolculuğa alanında uzman GTech ile birlikte çıktığımız için mutluyuz. GTech’in ihtiyaçlara göre konfigüre edilebilir ve esnek yapılı ürünleri ve deneyimli kadrosu ile birlikte çözüm odaklı hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar birçok kurum entegrasyonunu Ana Bankacılık çözüm ortağımız GTech ile birlikte hayata geçirdik ve önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımıza birlikte devam edeceğiz. Ana Bankacılık sistemimizin ayağa kaldırılması sürecinde GTech ekibinin belirlenen hedef tarihleri bizimle eşdeğerde sahiplenmesi ve buna ulaşmamız konusundaki özverili çalışmaları bizim için çok değerli. İnovasyondan ilham alan bir kurum olarak dijital dönüşüm yolculuğumuzun ve iş birliğimizin bundan sonrasında da keyifle devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Son dönemde yeni nesil bankacılık ve finansal teknolojiler alanlarında büyük bir dönüşüm süreci yaşandığını söyleyen GTech CEO’su Mine Taşkaya; “Bankacılık sektöründeki gelişmeler ve değişen müşteri ihtiyaçları özellikle sektörde temel bankacılık sistemlerinin modernize edilmesini zorunlu hale getirdi. GTech olarak özellikle finansal sektör ürünlerimiz ile biz de değişimin önemli bir parçası oluyor, özellikle yeni nesil hizmet sunmak isteyen neo banklar, dijital bankalar ve tüketici finansman şirketlerine ihtiyaç duydukları ana bankacılık, dijital bankacılık, tüketici finansman çözümü, API bankacılığı ve müşteri deneyimi ürünlerimiz ile müşterilerimizin dijital dönüşüm süreçlerini daha kolay ve hızlı bir hale getiriyoruz.

22 yıllık deneyimimiz ve modern bankacılığın bütün finansal servis ihtiyaçlarını karşılayan ürünümüzle Doğan Yatırım Bankası, dinamik, merkezi ve kolay entegrasyon yeteneğine sahip teknoloji altyapısıyla buluştu. Doğan Yatırım Bankası, iş birimlerinin ihtiyaçlarına göre uyarlanabilen ve hata payını minimuma indiren Symphony Banking sayesinde tüm operasyonlarını daha güvenli, verimli ve hızlı bir şekilde yönetmeye başladı. Ayrıca, resmi kurumlara gönderilmesi zorunda olan raporların tek platform üzerinde doğru bir şekilde hazırlanmasını sağlayan çözümümüz Magic Reports ile Yasal Raporlar da hızlı ve güvenli bir yol ile resmi kurumlara iletilmektedir” dedi.  

 GTech Hakkında:

2000 yılında kurulan GTech, farklı iş alanlarında uzmanlaşmış ve teknolojiyi yakından takip eden danışman kadrosuyla, müşterilerine dijital dönüşüm süreçlerinde katma değerli ürünler ve hizmetler sunmaktadır.  Müşteri odaklı yaklaşımı, verinin her katmanı ve her alanı üzerinden edindiği bilgi ve derin saha tecrübesi ile GTech, Veri Yönetimi ve Bankacılık çözümleri olmak üzere 2 ana başlık altında uçtan uca hizmetlerini sunmaktadır. Veri Yönetimi alanında Büyük Veri ve İleri Analitik, Yapay Zeka, Veri Ambarı ve İş Zekası, Veritabanı ve Sistem Yönetimi, Bütçe Planlama ve Finansal Konsolidasyon (EPM) hizmetleri yer almaktadır. Bankacılık çözümlerinde ise, uçtan uca bir bankanın bütün finansal servis ihtiyaçlarını karşılayan Symphony Banking (Ana Bankacılık Çözümü), Magic Reports (Yasal Raporlama Çözümü), Smartbank (İleri Analitik Çözümü, Profit 4.0 (Kârlılık Analizi Çözümü) ve Moody’s Analytics Risk Yönetimi çözümlerini sağlamaktadır. İstanbul merkezli olarak faaliyetlerini yürüten GTech, Ankara ofisi ile kamu ve İç Anadolu’daki müşterine de yakından hizmet sağlamaktadır. Uzun süredir Avrupa ve İngiltere’deki müşterilerine hizmet veren GTech, 2022 yılında Dubai ofisini açarak Körfez Bölgesi, Güney Asya ve Afrika’ya da hizmet vermeye başlamıştır.

 Daha fazla bilgi için: https://www.gtech.com.tr/

 Doğan Yatırım Bankası Hakkında

Doğan Grubu'nun %100'üne sahip olduğu Doğan Yatırım Bankası, 2 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla faaliyetlerine başlamıştır. Türkiye'nin ekonomik gelişimini destekleyen lider bir yatırım bankası olmayı ve uluslararası finans sisteminin ülkedeki en güçlü oyuncularından biri olmayı hedefleyen Doğan Yatırım Bankası, küresel standartlarda yenilikçi finansal çözümler, yurt içi ve yurt dışı piyasalardaki bilgi ve tecrübesi, sorumlu bankacılık felsefesi ve girişimci kültürüyle tüm paydaşlarına sürdürülebilir katma değer yaratma misyonuyla faaliyetlerini yürütmektedir. Doğan Yatırım Bankası, vizyon, misyon ve stratejileri çerçevesinde kurumsal ve ticari bankacılık müşterilerine yapılandırılmış finansman, yatırım bankacılığı, hazine ürünleri ve işlem bankacılığı çatısı altında nakit yönetimi, dış ticaret finansmanı ve dijital çözümler sunmaktadır.


Anahtar Kelimeler:

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

CHP'nin Adayı Durmuş Deniz:’Değişim İçin Son Dört Gün’

İnsanlar Kendi Varlıkları ve İç Dünyalarında Ne Yaşarlar?

Doğa ve Evren Varlığını Nasıl sürdürür?

Teknoloji ve İnovasyon Nedir ?

Toplum ve İnsan İlişkileri Nasıldır?

Nasıl Sağlıklı ve Genç Kalınır?

Gelecek Merakımız Nereden Gelir?

İnsan İçin Sanat ve Kültür Neden Önemlidir?

Neden Kimlik Arayışına Gireriz?

Karşı cinsler Arasında Duygusal İyileşme ve Bütünleşme Nasıl Olur?

Eşimize Değer Verme ve Destekleme Hayatın Anlamıdır

İnsanların En Çok Neyi Merak Ettiğini Merak Ediyor musunuz?

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Dünya Silahlanmaya Ne Kadar Harcama Yapıyor?

Kıtalar Kaç Yıldır Hareket Ediyor?

Soğan'ın Gözümüzü Yakmasını Nasıl Önleriz?

Cep Telefonlarının Teknolojik Özellikleri Nasıldır?

Cübbeli Ahmet Hoca’dan Kötü Haber

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Gece Terlemesi Neyin Habercisi?

Çoğumuzun En Titiz Olduğu Şey, Modern Toplumun Görünmeyen Düşmanı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Dünya E-Ticaret Pazarının Büyüklüğü 2023’de 6 Trilyon Doları Geçti

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Yükleniyor

Mustafa Güngör Vefat Etti

CHP İlçe Başkanı Arif Çakırcı: ‘Mahallelerimiz Durmuş Deniz Diyor’

Anamur Orman İşletmesi Vatandaşa 63 bin Fide Dağıttı

Çeltikçi İlk-Ortaokulunda Öğrenci ve Veliler Birlikte Kitap Okudular

Jandarmadan Kaçak sigara Operasyonu 2 Şüpheli Yakalandı

Dr. Özdeniz:  Kötü Gidişe Dur Demek İçin Oylarınıza Talibim

Günde Tüm İnsanlığın İhtiyacı Kadar Ekmek Çöpe Gidiyor, Ama Yarımız Aç

Seçim Süreçlerinde Medya Gücünü Doğru Kullanmalı

Mersin Büyükşehir Belediyesinden, Vatandaşlara Dijital Mersin Tanıtımı

Türkiye'nin Muz Üretimi Bir Milyon Tona Ulaştı, İthalat Azaldı

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

İyi  Parti Anamur’da Tam Kadro Sahada

Kılınç Bahçelievlerde Böyle Karşılandı

Muhtar Adayı Muharrem Garip: 'Kalınören Değişim İstiyor'

CHP'nin Başkan Adayı Durmuş Deniz Örene Böyle Teşekkür Etti

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ: TRT, AKP’NİN PROPAGANDA ARACINA DÖNDÜ

SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Muğla Fethiye’de basın açıklamasında bulundu.

Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

8 Mart Kadınlar Voleybol Turnuvası Sonuçlandı

RAGBİ Sporu Ne Kadar Faydalı?

Anamur Bin Kişilik RAGMİ Öğrenci Sporcuları Ağırlıyor

Bu  Voleybol Turnuvası Kadınlarımız İçin

Şampiyon Takım Garip AVM'nin Sponsorluğunda Yarı Finale Gidiyor

Gümüş Okulları Kaymakam Bozdemir’i Kupa İle Ziyaret Etti

Trabzonspor Futbolcularından Epilepsi Farkındalık Kampanyasına Destek

Toplum Destekli Polisten Sporda Ahlak Vurgusu

Sporun Ruh Hali Üzerine Etkileri!

Sare Ayça Anamur’un Gururu Oldu

Askan Mühendislik Makina: Güvenilir Çözümler, Dayanıklı Malzemeler

Lara Di Lara’nın Dördüncü Albümü “Eskisi Gibi Değil” Çıktı!

ETS’de Yaza Özel Fırsatlar Devam Ediyor!

Yenişehir Belediyesi, Dünya Barış Günü’nde Sadık Gürbüz’ü Mersinlilerle buluşturacak

Başarılı Sanatçı Ersin Güloğlu yepyeni şarkısı Yalan Değil yayında!

İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen Aynı Sahnede

Merve Özbey Yaz Konserleri'nde sahne alıyor

Sevgilisi konserine gelemedi, şampanya gönderdi

Zeynep Bastık'tan yaz konserleri

Jandarmadan Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi

Prof. Dr. Hasan Yıldırım Anamur Ters Laleyi Bilim Dünyasına Tanıttı

Üniversite Soruları Nasıl Hazırlanır?

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş: ‘Eğitim Sadece Sınıfta Değil Sahada da Olur’

Çözüm Okulları Eğitimde Global Dünya’nın Kapılarını Aralıyor

Başkan Kılınç'tan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Meslek Yüksekokulumuz Anamur’a Gümüş Madalya Getirdi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’dan Ortalama Puan Uyarısı

Yurtdışı Lise Eğitiminin Önemi

Göç Dayı Öykü Yarışması Üçüncülük Ödülünü Aldı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13