-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,24% -0,05
-
GRAM ALTIN
6445,43% 0,62
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Pınarbaşı Kazanıyor Yüzler Gülüyor
Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Cezmi Çulhaoğlu Pınarbaşı’nda okul döneminde hem esnafı, hem öğrenci velilerini hem de okulları kapsayan önemli bir dayanıma çalışması başlattıklarını duyurdu.
Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Cezmi Çulhaoğlu Pınarbaşı’nda okul döneminde hem esnafı, hem öğrenci velilerini hem de okulları kapsayan önemli bir dayanıma çalışması başlattıklarını duyurdu. Çulhaoğlu, “Pınarbaşı’nda velilerimizi ve esnafımızı ilgilendiren güç birliğine dayalı önemli bir projeyi başlatmış bulunuyoruz. Biz zor dönemleri dayanışmayla aşmasını bilen bir milletiz. Semtimizde kurduğumuz güç birliği ve dayanıma platformu ile bütün zorlukları beraber aşacağız. Projemizle öğrenci kardeşlerimiz sevinçli, velilerimiz memnun ve esnafımız kazançlı olacak.” dedi.
Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası bölgede bulunan tüm okulların müdürlerini, okul aile birliği başkanlarını, oda üyesi kırtasiye esnaflarını, öğrenci kıyafeti satan bütün esnafları ve öğrenci servisi esnaflarını bir araya getirdi. Projeye göre bölgenin tüm okullarının ihtiyacı olan öğrenci malzemeleri artık Pınarbaşı Esnafı tarafından indirimli olarak satılacak. Okul aile birlikleri de bütün ihtiyaçların Pınarbaşı esnafından temin edilmesi için velilere öneride bulunacak. “Herkes Kazansın” adlı bu proje hakkında konuşan Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cezmi Çulhaoğlu, “Semtimizde bulunan bütün okulların kırtasiye, giyim ve servis ihtiyaçlarını velilerimizin bütçelerine, okullarımızın faydasına ve esnafımızın kazanmasına uygun olarak planlamak istedik. Amacımız hem velilerimizin yüzünün gülmesi hem de esnafımızın kazanmasıdır. Daha önceden semt sakinlerimiz çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için Bornova’ya, Konak’a veya Karşıyaka’ya gidiyordu. Şimdi tüm okul ihtiyaçları Pınarbaşı Esnafından temin ediliyor. Böylelikle herkes kazanıyor, herkesin yüzü gülüyor” açıklamasını yaptı.
Pınarbaşı Kazanıyor
Kazan kazan ilkesiyle harekete geçtiklerini de sözlerine ekleyen Oda Başkanı Cezmi Çulhaoğlu, “Geçtiğimiz günlerde Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı olarak semtimizde bulunan tüm okulların kıymetli Müdürleri, okul Aile Birlikleri Başkanları ve Esnafımızla birlikte bu dayanışma projesi için bir araya geldik. Hepimizi memnun eden sonuçlarıyla birlikte derhal harekete geçtik. Aldığımız kararlardan hem esnafımız hem okullarımız hem de velilerimiz çok memnun oldu. Bu Pınarbaşılı’nın parasının Pınarbaşı’nda kalması demek, bu bölgesel kalkınma, bu dayanışma ve güç birliği demektir.” dedi.
Yüzler Gülüyor
Sözlerini “zorlukları ortadan kaldırmak, esnafımıza ve insanımıza sahip çıkmak bizim asli görevimizdir.” diyerek sürdüren Başkan Çulhaoğlu, “başlattığımız dayanışma ve güç birliği projesi hepimize çok şey kazandırıyor. Artık velilerimiz çocuklarının her türlü okul ihtiyacını başka ilçe ve semtlerden değil, sadece Pınarbaşı esnafından karşılayabiliyor. Bu ekonomik olarak “kazan kazan”, sosyal olarak da “dayanışma” anlamını taşıyor. Esnafımızın da insanımızın da yüzleri gülüyor. Bu projenin önümüzdeki dönemlerde daha da gelişeceğine inanıyorum. Pınarbaşı Esnaf ve Sanatkâr Odası olarak biz her zemin ve şartta önce ülkemiz, önce esnafımız ve önce insanımız demeye devam edeceğiz. Helal kazancın, dayanışmanın ve güç birliğinin destekçisi olacağız. Zor günleri hep birlikte aşacağız.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Japon Tatlı Patatesi Neden Trend Oldu? Sağlıklı Beslenme Tutkunları Bu Lezzeti Konuşuyor
2026 Emekli Paketi Şekilleniyor: Maaş, Sosyal Haklar ve Sağlıkta Yeni Dönem
Anamur’da Çocuklar Camide Buluştu
Yükleniyor


