Tarih: 12.10.2022 12:35

DJ Blackk Beat, Esenyurt’ta sahne aldı

Facebook Twitter Linked-in

Esenyurt Belediyesi’nin İl Dernekler Birliği Platformu ile birlikte düzenlediği Kardeş Kültürler Festivali’nin 4’üncü gününde düzenlenen Uluslararası Kültürler Gecesi’nde Afrikalı DJ Blackk Beat sahne aldı.

Esenyurt’un farklı renklere, kültürlere, yerel lezzetlere ve unutulmaya yüz tutmuş zanaatlara ev sahipliği yaptığı festivalde, vatandaşlar birbirinden renkli stantların yanı sıra her yörenin sanatçılarıyla da buluşuyor. Esenyurt’ta yaşayan vatandaşların yanı sıra Afrika’dan ilçeye gelen misafirler için de Uluslararası Kültürler Gecesi düzenlendi. Gecede sahne alan Nijeryalı DJ Blackk Beat ve ekibi herkese eğlenceli dakikalar yaşattı.

Esenyurt’ta her gün başka bir güzelliğin yaşandığını ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Çok güzelsiniz. Esenyurt’un her yerinden ayrı bir güzel ses yükseliyor. Bu da bizim güzellik derecemizi gittikçe artırıyor. Her gün başka bir güzellik yaşıyoruz. Festival başladığından beri herkes çok mutlu. Herkesin yüzü gülüyor. Ben sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. İyi ki Esenyurtluyuz” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —