Tarih: 08.10.2022 17:12

CHP’li Salıcı: “CHP başını örtenin de başı açık olanın da teminatıdır″

Facebook Twitter Linked-in

Salıcı,  Sincan İl Başkanlığında düzenlenen üye katılım törenindeki konuşmasında, geçmişte partilerinin oyunun düşük olduğu yerlere yoğunluk veren çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

''O genel seçimde Türkiye’nin kaderini değiştirecek bir iş yapacağız.'' diyen Salıcı, şöyle konuştu:

''Tek başımıza değil, altılı masayla beraber, hep beraber güç vererek önemli bir iş yapacağız. Ondan sonra da Ankara’da vatandaşlarımıza hizmet, insanları birbirinden ayırmadan hizmet nasıl yapılıyormuş, bunu hep beraber göstereceğiz. Türkiye’nin bir değişime ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz. Türkiye’nin bu iktidarla daha fazla yol alamayacağını siz de görüyorsunuz. İktidar istiyor ki Türkiye AK Parti’nin yaratmış olduğu önyargılarla devam eden bir ülke olsun. Türkiye sürekli sıkıntının içinde olan bir ülke olsun ve CHP’ye karşı söylemiş oldukları önyargıları büyüten bir Türkiye istiyorlar.''

Türkiye’nin doğruyu ve değişimin gelmesi gerektiğini gördüğünü aktaran Salıcı, ''Biz Türkiye’yi değiştireceğiz. Biz Türkiye’yi Sincan’dan, Pursaklar’dan, Keçiören’den, Mamak’tan, Nallıhan’dan değiştireceğiz. Biz Ankara’yı nasıl değiştirmeye başladıysak, tüm Türkiye’yi de aynı mantıkla değiştireceğiz. CHP başını örtenin de başı açık olanın da teminatıdır.'' ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —