Tarih: 23.11.2022 13:32

Akaryakıt istasyonu sahibini eyleminden belediye başkanı vazgeçirdi

Facebook Twitter Linked-in

Beldede akaryakıt istasyonu işleten Ali Öztürk'ün iş yeri, dağıtıcının sahte fatura kestiği iddiasıyla mühürlendi. Sorunun çözümü için yaptığı başvurulardan bir sonuç alamayan Öztürk, kendisini ve istasyonu ateşe vereceğini söyledi.

İhbar üzerine bölgede itfaiye ekipleri, güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri tedbirler aldı.

Burada konuşan Öztürk, 120 gündür hak arayışı içinde olduğunu söyledi.

Haksızlığa uğradığını savunan Öztürk, ''Devlet büyüklerimize sesimizi duyurmak için çalmadığımız bir tane kapı kalmadı. Bizlerin istasyonları sadece dağıtıcının kesmiş olduğu sahte faturadan dolayı kapandı. İstasyonlarımızda otomasyonlarımız, yazar kasamız var. Sattığımız da belli, aldığımız da. Bugüne kadar beni denetleyen bir tane EPDK denetçisi, istasyonumda veya burada bulunan 1200 istasyonda yanlış olan hiçbir şey bulmamıştır.'' görüşünü aktardı.

Bölgeye gelen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun konuşup, eyleminden vazgeçmesi için ikna ettiği Öztürk, ''Sağolsun Emirdağ Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Meclisimizi, bizim adımıza arayarak, bakanımızdan randevu aldı. Kendisi de burada mağdur olan halklar için Ankara’ya Meclise bizlerle beraber gideceğini ve bizlerin sesini duyuracağına  dair söz verdi.'' dedi.

Öztürk, görüşmenin ardından eyleminden şimdilik vazgeçtiğini belirterek Belediye Başkanı Koyuncu’ya teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —