Tarih: 10.01.2023 14:29

CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Gazetemize Kutlama Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL-Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz,  Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Müftüoğlu ve (Veteriner Hekim Ali Kubilay Erdal) ile birlikte, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdiler.
Ziyaret sırasında günümüzü kutlayan İlçe Başkanı Durmuş Deniz, basının yerinin toplumda büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.
Bu konuda gerek sivil gerekse siyasi yaşamında her zaman basının yanında olmaya gayret ettiklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, bu dayanışmayı diyaloglarını sürdüreceklerini ifade etti.
Yerel basınla Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan bazı sorunlarında ikili diyaloglarla çözüleceğini belirten Deniz, Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in herkese eşit davranma konusunda büyük bir hassasiyet gösteriyor. Kendisi ile yaşanan iletişim kopukluklarının da aşılabileceğine inandığını söyledi.
CHP İlçe Başkanı Durmuş Deniz ile birlikte ziyarete gelen yönetim kurulu üyeleri Veteriner Hekim Ali Kubilay Erdal ve Mustafa Müftüoğlu da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —