Tarih: 05.10.2022 18:01

İlk 11 Avrupa Ligi maçından şerifin maçında penaltı atan Ronaldo, 2-0 kazanarak sezonun ilk golünü attı

Facebook Twitter Linked-in

 

Fenerbahçe'nin derbi taktiği belli oldu. Takımla en son görüştüklerinde baş antrenör Jorge Jesus,  Vodafone Park derbisine dair her zamanki anlayışla sahada olacaklarını söyledi. İsa işi yaptıktan sonra kompozisyon ve oyun önemli ölçüde değişti. Fenerbahçe taraftarları yıllardır özledikleri maça ve coşkuya sahipler. Sarı-lacivertliler ön sahada rakiplerine ağır baskılar yaparak, devre arasını bozmamaya çalıştılar ve yumuşacık futbollarını bol golle süslediler.

Baskına dikkat!

Milliyet'in haberine göre, sezonun ilk derbisi öncesi merakla beklenen sorunun başlangıcında, Beşiktaş'ta bu oyun anlayışının padişahbet devam edip etmeyeceği belli oldu. Son yıllarda özellikle ilk yarıda derbi oynamak ve gol atmak pek keyifli olmuyor. Şampiyonanın ilk yarısında teknik direktörler de derbi kaybının kendilerini büyük bir baskı altına soktuğunu fark ettiler. Bu yüzden takım son periyotta birçok derbide zar zor kaybetti. Bu oyun anlayışı, birçok oyunun skorlarına yansır.

Momentumu artırın

Sadece Jorge Jesus'un böyle bir endişesi yok. Bu nedenle Portekizli teknik adam, takımını Kadıköy stadına götürecek. Aynı derecede önemli olan İsa, zorlu karşılaşmadan önce oyunculara planı iletti. Futbolcular rahat çünkü padişahbet giriş derbide sahada bildikleri oyunu tekrar edecekler. Bundan dolayı artık hatırladıkları sistemi oynayacaklar. Bu da takımın özgüvenini artırdı. İsa'nın konuşması takımın kazanma isteğini daha da ateşledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —