Tarih: 10.10.2022 14:16

Oyuna müdahale etmemesi nedeniyle beraberliğe

Facebook Twitter Linked-in

En büyük katkıyı yapan rakip ön çizginin gerisindeki topa dayandırdı. Fransız teknik adam Başakşehir ve İstanbul Sport'ta tek planla oynayan takımla olumlu temas kuramadı ve sekiz maçta dokuz puan betonevip kaybetmesinin ana nedeni olarak gösterildi.

CENK TOSUN unutulan futbolcu mu?

Teknik direktör Valerien Isamel'e bir diğer eleştiri de oyuncu değişikliği, özellikle Cenk Tosun'a karşı tutumu oldu.

3. Yüksek umutlar. Beşiktaş'a ilk kez  gelen milli futbol takımı, geçen sefer sakatlığı nedeniyle forma giyememişti ancak bu sefer teknik direktör seçimine hapsoldu ve az zaman aldı. Hazırlık kampında çok iyi bir performans sergileyen Zenktosson, şampiyonanın başında unutuldu, yedek kulübesine kilitlendi ve yedi maçının 11'ine başlayamadı.

Kayseri Spor Ligi'nin ilk  13 dakikasında kırmızı kart gören Şenke, penaltıdan aldığı 6 maçın son dakikalarında oyuna girdi. Tekme atmak. Nitekim betonevip giriş uzatmaların son dakikalarında oyuna giren Cenk Tosun, penaltıyla biten karşılaşmada 7 maçta toplam 69 dakika gol atmadan ve belirleyici pas vermeden sahada kaldı.

Tecrübeli forvet için bu durum tartışılır hale gelirken,  Şenol Güneş zamanında da sağ  sol forma giyen hücum oyuncusunun neden bu yönde tercih edilmediği ve yakalandığı tartışma konusu oluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —