Tarih: 12.01.2023 15:37

Anamur Boğaziçi Kurs Merkezinde Bursluluk Sınavları Başlıyor Kitaplar Maliyetine Veriliyor

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal- Boğaziçi Kurs Merkezi, LGS sınavlarındaki başarıları ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. 

Bursluluk Sınavında  Son Müracaat 20 Ocak 2023
Kurs Merkezi Sahibi Nasibe Uysal, kuruluşlarının 5. Yılına özel  4 ve 5 Şubat tarihlerinde geniş katılımlı bursluluk sınavı düzenleyeceklerini söyledi.  Uysal; “2, 3, 4, 5, 6 ve 7. Sınıfların katılabileceği sınavlarda başarılı öğrenciler için müthiş indirim hakkı elde edecekleridir.” Dedi.
Son müracaat 20 Ocak 2023 Cuma
Müracaatlar konusunda da bilgi veren Uysal, sınava katılacak adayların velilerinin şahsen müracaat etmesi gerektiğini ve son müracaatın ise 20 Ocak 2023 Cuma günü olduğunu söyledi.

Sinerji Kitapevinden Maliyetine Satışlar
Sinerji Kitabevi Anamur Şubesi, sınava girecek olan veya derslerinde daha başarılı olabilmeleri için gayret gösteren öğrencilere yüzde 50 indirimli kitap kampanyası ile destek veriyor. Kitabevi Temsilcisi Kadir Uysal da, amaçlarının öğrencileri bilgiye daha ekonomik bir imkanla ulaştırmak olduğunu söyledi. Uysal; “Muba, Tudem, Endemik, Karekök, Limit, Puan, Çanta Yayınları gibi Türkiye’nin en bilinen en kaliteli 52 farklı yayını bünyesinde toplayan Sinerji Kitabevleri Anamur Şubesi’nden Şubat tatiline özel tanıtım amacı ile maliyetine satış günleri düzenlenecektir. Tüm soru bankaları, yaprak testleri ve deneme sınavları, 14 Ocak Cumartesi ve 20 Ocak Cuma tarihleri arasında etiket fiyatının yarısına satışa sunulacaktır.” Dedi.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —