Tarih: 15.09.2022 17:37

EuroBasket öncesindeki hamlelerine ilişkin gizli açıklamalar yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Başantrenör Ergin Ataman olsa da seyircinin maç öncesi umutlarını canlı tutacak NBA oyuncuları ve  genç yetenekler takımda bulunuyor ve aralarında Ergin Ataman'ın da bulunduğu basketbolu yakından takip eden isimler böyle bir gerçeği dile getirdi: maçtan önce beklentileri yüksek tutma hatası. Böyle bir atmosferde milli takım Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın kulisbet ilk maçına - Karadağ - başladı ve Larkin ile ilk 5'e giren takım olmadı. Alperen Şengün ilk versiyonunu kaydetti.

İlk periyot saymayı çalıştırır. Savunmaya dayanamayan milli takım, Alperen ve Cedi ile hücuma geçti. Yetmedi, ilk çeyrek 4 puanla bitti.

2. çeyreğin ortasında, Karadağ'ın farkı biraz açıldı, ancak yarıda Melih Mamutoğlu, atılımı önlemek için arka arkaya iki üçlük attı.

Dönemin sonlarına doğru Larkin bu sefer devreye  girdi. Şutun 'deplasman' görüntüsü Dünya Kupası elemelerinde tartışıldı. Bu sefer daha fazla dayanamadı ve takımı ileriye taşımak için arka arkaya üç üçlük attı. İkinci çeyreğin sonunda savunma direncinin artmasıyla milli takım soyunma odasına  10 sayı önde girdi.

Karadağ hızla üçüncü aşamaya girdi. İhlallere yanıt vermedik. Bu dönemin ilk baskılarına Larkin'in girişimleri de kulisbet giriş eşlik ediyor. Saat periyodun dördüncü dakikasında.

3. Çeyreğin ikinci yarısında Karadağ savunmasını güçlendirerek öne geçti.

Üçüncü çeyreğin sonunda dışarıdan 2 serbest atışla farkı yakalayan milli takım, son çeyrekte de avantajını korudu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —