Tarih: 16.02.2024 14:00

Çakır’dan Güzel’e Dostluk Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Mithat ÜNAL/(MHA) - CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Mehmet Güzel’i işyerinde  ziyaret etti. Anamur'un tarım sektörüne verdiği önemi ve çiftçilerin haklarının  korunması gerektiğini vurgulayan Çakır, Malaklar Mahallesi eski muhtarı ve MUZ-BİR eski Başkanı Mehmet Güzel ile hem dostane bir sohbet gerçekleştirdi, hem de  Güzel Kardeşler Sarartma Tesisini gezerek Anamur'daki tarımın durumu hakkında bilgi aldı. 
Anamur çileği için mecliste aktif rol alacağına dair söz veren  Ufuk, çiftçilerin yanında olduğunu bir kez daha belirtti. Geçtiğimiz günlerde mecliste yaptığı konuşmada ithal çilek konusuna da değinen Ufuk, yerel üretimin korunması gerektiğini vurguladı.   Kendisini ziyaretlerinden dolayı  hem bu ziyareti için hem de mecliste yerli üreticiye verdiği destekten dolayı teşekkür eden CHP Milletvekili Hasan Ufuk Çakır’a teşekkür eden “Tüm çiftçiler adına Çakır'ın çiftçilerin sesi olması ve Anamur tarımına sağladığı destek nedeniyle teşekkür eden Güzel; “Sayın Milletvekilim, öncelikle hoş geldiniz der, bu ziyaretin benim için bir onur kaynağı olduğunu belirtmek isterim. 
Türkiye Büyük Millet Meclisinde  Anamur tarımına verdiğiniz destek, Anamurlu muz ve çilek üreticilerimiz arasında memnuniyetle karşılandı.  Bu desteğiniz bölgemizde için bir güven kaynağı oldu. Sözlerinizin  mecliste de yankı bulacağını umuyoruz.” Dedi. 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —