Tarih: 28.09.2022 08:40

Kartal’ın kültür merkezi 2023'te açılacak

Facebook Twitter Linked-in

Kartal Belediyesi tarafından yapımına başlanan Yalı, Yunus, Topselvi Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in seçim vaatleri arasında yer alan ve 3 mahallenin buluşma noktası olmasının yanı sıra kültür sanat faaliyetlerinin yapılacağı merkezde; gençlere ve kadınların eğitimine katkı sağlayacak projelerin yürütülmesi hedefleniyor.

Sahne, seyirci oturma alanları gibi pek çok farklı alanın hazırlanmasının devam ettiği 8 katlı olarak projelendirilen Kültür Merkezi’nin 2023 yılında açılması planlanıyor.

Başkan Yüksel, merkezin inşaat alanında sık sık incelemelerde bulunduğuna değinerek, Yalı, Yunus, Topselvi Kültür Merkezi’nin üç mahallenin buluşma noktası olmasını hedeflediklerini  belirtti.

Kültür Merkezi’nin yapımının tamamlanmasının ardından 3 mahalleye yönelik sinema ve tiyatro gösterimleri yapacaklarını ifade eden Başkan Yüksel, “Bölge halkına acı günlerini paylaşabileceğimiz bir ortamı sağlamak üzere taziye evi için sözü vermiştik. Onu da burada gerçekleştirmiş olacağız.” dedi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —