Tarih: 13.10.2022 12:19

Esenyurt’ta Ege ve Akdeniz Gecesi yaşandı

Facebook Twitter Linked-in

Esenyurt Belediyesi ve İl Dernekler Platformu işbirliğiyle düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali’ndeki Ege ve Akdeniz Gecesi etkinliğinde Tolga Çınar sahne aldı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen festivalin 5’inci günündeki Ege ve Akdeniz Gecesi etkinliği kapsamında Esenyurt Belediyesi’nin Halk Oyunları Topluluğu, bölgelere ait oyunları sergiledi.

Halk oyunları gösterisinin ardından Türk Halk Müziği eserlerini seslendiren Tolga Çınar, “Bizler size Akdeniz’in ve Ege’nin sıcaklığını getirelim dedik ama sizin yüreğinizin sıcaklığı yetiyormuş.” ifadesini kullandı.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, birlik ve beraberliğe Tolga Çandar’ın da ortak olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Esenyurt’a değer kattınız. Biz burada on gün siyaset yapmayı yasakladık. Sadece türkü söyleyeceğiz, eğleneceğiz, birbirimizi anlamaya ve dinlemeye çalışacağız. Dolayısıyla siz de bize Ege’nin ve Akdeniz’in güzelliklerini taşıdınız. Çok teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız” dedi.

Başkan Bozkurt Esenyurt’taki birlik ve beraberliğe kattığı değer için Tolga Çandar’a teşekkürlerini ileterek çiçek takdim etti.

Kardeş Kültürler Festivali’nin 13 Ekim’deki etkinlik programı şöyle:

İç Anadolu Gecesi

15.00 - Bölgeye Özgü Yöresel Sanatçı Konserleri

20.00 - Halk Oyunları Gösterisi

20.30 - Mustafa Özarslan Konseri

Yer: Esenyurt Cumhuriyet Meydanı

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —