-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,48% 0,05
-
GRAM ALTIN
6379,61% 0,06
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00
Fener Alayını Mustafa Yıldızdoğan Taçlandırdı
Mithat ÜNAL-Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayını Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın daveti ile konser için Anamur’a gelen sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan taçlandırdı.
Mithat ÜNAL-Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayını Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın daveti ile konser için Anamur’a gelen sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan taçlandırdı.

Çavuşpınarı meydanından saat 19:05’te başlayan ve Atatürk Bulvarını takip ederek yeni Cumhuriyet Meydanına kadar yürünen Fener alayına, Kaymakam Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Levent Uysal, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Celal Emre Gül, İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Bosna Hersek Konjiç Belediye Başkanı Osman Kotiç, Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Mehmet Yayla, Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı İlçe Başkanı Mustafa Alakuş, Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Yılmaz, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aslan, Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Mehmet Satar, Ülkü Ocakları Bozyazı İlçe Başkanı Kemal Dertli, Ak Parti Anamur Gençlik Kolları Başkanı Yasin Sarı, İlçe Protokolü, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Vakıfbank Atatürk Ortaokulu ve Anamur Halkeğitim Müdürlüğü Folklor ekibinin gösterilerinin ardından Belediye Başkanı Hidayet Kılınç bir konuşma yaptı. Konuşmasında Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayan Kılınç, Gazzede Filistin halkına karşı kadın çocuk yaşlı demeden Filistinlilere karşı katliam yapan İsrail’i ve bu katliama sadece seyirci kalan tüm Dünyanı kınadığını ifade etti. 5 yıllık görev süresinin dolmasına az bir zaman kala ekibi ile birlikte var gücü ile çalışarak Anamur’a verdiği sözlerin yarısından fazlasını yerine getirdiğini söyledi. 135 dönümlük bir alana kurulu Recep Tayyip Erdoğan Parkı, 2 etaptan oluşan 90 dönümlük bir alana kurulu ve modern bir proje ile inşaa edilen Doktor Devlet Bahçeli Sahil Parkı, 2019 seçim döneminde vadettiğinde kimsenin inanmadığı Doğalgaz’ın Anamur’a kazandırılması gibi hizmetleri örnek gösteren Kılınç, “Görev yaşamımda Cumhuriyetimizi Kuran ve onu gençliğe emanet eden Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü örnek aldım. Bujndan sonra da aynı yolda Atatürk’ün izinde devam edeceğim. Gençliğe de bunu tavsiye ederim. Ne Mutlu Türküm diyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı. Progam sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın bir birinden güzel parçaları ile icra ettiği konseri ile sona erdi.
MHA




MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Yükleniyor


