Tarih: 24.09.2022 12:26

Bağcılar’da kültür sanat sezonu açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Yardımcısı Demircan, bir otelde düzenlenen etkinlikteki konuşmasında,  belediyecilikte kültür sanat faaliyetlerine bakılmadan hizmet etmenin imkanının kalmadığını bildirdi.

Gençlere hayatı kolay kılacak kültürel faaliyetler düzenlediklerini belirten Demircan, ''Biz şehirlerin alt yapılarını iyi bir yere getirdikten sonra bizi biz yapan değerleri, kültürümüzü ve hayatımıza dokunan bütün alanlarda yetiştirmek ve yenilikçi projeleriyle geleceğimizi onların üzerinden inşa etmek zorundayız.'' dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise toplumların gelişmişlik düzeyinin ürettikleri eserler ile bu eserlerin estetik değerleriyle ölçüldüğünü aktardı.

Özdemir, kültür sermayesininin ne denli zengin tutulursa, üretilecek her işin, her uğraşın, o denli estetik kazanacağını ifade ederek, ''Hep birlikte paylaşarak çoğalmak istiyoruz. Biz bu süreçte belediye olarak elimizden geleni yapıyor olacağız.'' görüşünü aktardı.

Etkinlikte, yönetmenliğini Çağrı Beşli, müziklerini ise Ali Tolga Demirtaş’ın yaptığı “Sizinle Güzel” isimli film gösterimi yapıldı. Santur sanatçısı Sedat Anar’ın müzik dinletisi ve kum sanatı gösterisi sergilendi.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —