Tarih: 01.09.2022 09:02

Altay yönetiminde ısınma hareketlerinin ardından

Facebook Twitter Linked-in

Şut ve taktik oyunlarıyla bir antrenmana daha imza attı. Böylece İzmir temsilcisi maç hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Gençlerbirliği teknik direktörü Metin Diyadin, 0-0 biten Yılport Samsunspor maçının ardından DHA'ya açıklamalarda bulundu. Oyunla ilgili yorum yapan dumanbet Diadin, 'İki takım arasındaki ilk hazırlık maçı bu. Yoğun bir ritmin ardından ilk hazırlık maçı özellikle oyuncuların gelişimi için çok önemli. Maç topsuz bitti.  ciddi bir engel olan yasak. Hem genç oyuncularla hem de yeni gelenlerle deney yapabilmesi onun için iyi. Geçiş tahtalarının ve takviyelerin açılmasını bekliyoruz' dedi.

'Lig daha uzun başlıyor'

Diadin şöyle devam ediyor;

'Mevcut oyuncularımız iyi çalışıyor. Tutkulu ve gönüllü. Bu anlamda bir problem yok. Tek gereken ciddi bir oyuncu desteği. Yasak açıldıktan sonra olur diye düşünüyorum. Ek olarak, liglerin başlama süreleri giderek daha kısadır. Buradaki kampımız da  iyi gidiyor. İlk kez buradayız. İlgi alanları, ilgi alanları ve alanlar burada güzel. Oldukça memnunuz. (DHA)

2020'nin son çeyreğinde, Sony'nin PlayStation 5  konsolunu piyasaya sürmesinden kısa bir süre sonra Microsoft, Xbox Series S ve X olmak üzere dumanbet giriş 2 yeni ürünü piyasaya sürdü. Bugün  oyun geliştiricileri için  yeni GDK'sını (Oyun Geliştirme kiti) paylaştı. özellikle Xbox Series S modelinde büyük bir performans artışı sağlaması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —