Tarih: 07.03.2024 14:06

Bu Yemeği Geliri Sokak Hayvanları İçin Kullanılacak

Facebook Twitter Linked-in

MHA - Anamur Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği, sokak hayvanlarının sağlık ve beslenmesi için önemli bir adım attı. Dernek tarafından düzenlenen yemeğin geliri, sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisi için kullanılacak. Yemekte konuşan Anamur Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Alime Yiğit, doğanın dengesini koruyan tüm canlılara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. 


Yiğit, sokak hayvanlarının beslenmesinden tedavilerine kadar gönüllü olarak bakıldığını belirterek, hayvan severlerin desteğiyle bu çalışmaların sürdürüldüğünü dile getirdi. Yiğit, hayvanların insanlara karşı eziyet edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, sokak hayvanlarının da can taşıdığının farkında olunması gerektiğini ifade etti. 
Ayrıca, hayvanların beslenmesinin yanı sıra sahiplenilmelerinin de önemine dikkat çekti. Yiğit, ne kadar çok hayvanın sahiplenilirse sokaklardaki hayvan sayısının o kadar azalacağını belirtti. Yemeğe, CHP belediye başkan adayı Durmuş Deniz ve eşi Derya Deniz, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Bağımsız Meclis Üyesi adayı Fahri Şen ve hayvan severler katıldı. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür eden Yiğit, sokak hayvanlarının iyiliği için bir araya gelmenin önemine vurgu yaptı.
 


 

  



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —