11165,85%-0,15
41,33% 0,13
48,83% 0,11
4831,98% -0,51
7995,93% 0,00
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, yarıyıl tatiline giren öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.
Gölcük’te 2022-2023 eğitim öğretim yılının yarıyıl döneminde; ilk, orta, lise ve dengi okullarda eğitim gören binlerce öğrenci, karne heyecanı yaşadı. Gölcük Çiftlik İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Törende öğrenciler, karnelerini; Başkan Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mert’in elinden aldılar.
BAŞKAN SEZER, ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ
Törende Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, karnelerini verdiği öğrencilere; tatil dönemini iyi değerlendirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunarak başarılarından dolayı tebrik etti.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.