Tarih: 13.01.2024 18:13

Bozyazı İYİ Parti Adaylık Tanıtımında Mehmet Türe Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

 

Mithat ÜNAL (MHA) - İYİ Parti Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe Aday tanıtım toplantısında coşkulu ve heyecanlı, kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılandı. Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısında katılımcıları salon almayınca yüzlerce kişi dışarıda takip etmek zorunda kaldı.  
 




Adaylık tanıtım toplantısına, BBP ilçe Başkanı İşçi Partisi İlçe Başkanı, CHP önceki dönem Belediye Başkan Adayı Yüksel Kır ve ilçe başkanı,  İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Süleyman Özaydın, Savaş Özaydın, Erdal Bulut. Önceki dönem Belediye Başkan adayı Sezai Hadseniz, Mersin İyi Parti Başkan Yardımcısı katıldı. Programdan 1 saat önce salona gelerek gelenlerin hepsiyle tek tek kucaklaştı. Onları kapıda karşıladı.  Bozyazı özlemiş, Bozyazı istemiş. Bozyazı güler yüze, mütevazılığa hizmete hasret kalmış. Salona sığmayan vatandaşlar soğuğa rağmen saatlerce bekledi. Kur’an-ı Kerin tilaveti ile başlayan programda,  Basta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize dua edilerek Şehitlerimiz anıldı. Mehmet Türe konuşmasına, Şehit ailelerimiz bizim emanetimizdir diye başladı.  
 


Yüzbaşı rütbesiyle emekli olan Mehmet Türe konuşmasında, “Vatanımıza göz diken kim varsa, o teröristlerin karşısındayız.” dedi.  Bozyazı’ya siyaset yapmaya değil, hizmet etmeye geldiğini her fırsatta vurgulayan İYİ Parti Bozyazı Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe, “Hiçbir siyasi parti adaylarıyla tartışmayacağız, kötü söz söylemeyeceğiz hakaret etmeyeceğiz.  Büyükşehirle boğuşmayacağız, bakanlıklarla, sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe omuz omuza olacağız.  Bozyazı'ya Anamur'a yaptığım hizmetlerin aynısını ve hatta daha fazlasını yapacağım. Bütün mahallelerimizde evleri tek tek tek gezeceğim, ihtiyaçları belirleyeceğiz ve siz neyi isterseniz onu gerçekleştireceğim.” 
Belediye personellerimle uyum içinde çalışacağım ancak, ayaklar baş, başlar ayak olmayacak. 10 tane belediye başkanı değil bir tane belediye başkanı olacak.” Dedi.  Daha önceden yaptığı yanlışları artık yapmayacağına vurgu yapan Türe; “Tecrübelerimi, hizmetlerimi gerçekleştirmek için kullanacağım  ve gece gündüz uyumadan çalışacağım. Devletin bir kuruş parasını yemeyeceğim, yedirmeyeceğim.  Yokluğu da fakirliği de çok iyi bilirim. Dereköy'den 6 çocukla bir traktörün üstünde göçüp gelen babam rahmetliden öğrendiğim de budur. Çalmayacağız, çaldırmayacağız. İhtiyaç sahiplerinin yanında olacağız.  5 yıl sonra Bozyazı'lılar İhtiyaçları için Anamur'a gitmeyecek Anamurdakiler Bozyazı'ya gelecek ifadelerine yer verdi.  



Siyaset ayrımı yapmadığını ve hiçbir zamanda yapmayacağını kaydeden İYİ Parti Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin konuşması sık sık salondaki yoğun katılımcıların, alkış sesleri ve tezahüratları ile kesildi. Belediye projelerinin hazırlanması konusunda Türkiye genelindeki seçkin projeleri inceleyerek bölgeye uygun çalışmalar yapan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Türe; “Bozyazı'da siyasi partiler değil, projeler yarışacak ve bu konuda ben kendime güveniyorum.” dedi.  Programın sonunda Mehmet Türe’ye Hz. Ali'nin kılıcı hediye edildi ve Yüce Mevla’m bana Hz. Ömer'in adaletini, Hz. Ebubekir'in yol arkadaşlığını, Mevlana'nın hoşgörüsünü ve Hz. Ali’nin kudretini nasip etsin diyerek coşkulu alkışlarla konuşmasını bitirdi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —