Tarih: 07.12.2022 07:06

Noyan: ″Pazarlama, teknolojiyle birlikte devamlı evriliyor″

Facebook Twitter Linked-in

-Videolu haber-

Mobil Pazarlama Derneği MMA Bölgesi İş Geliştirme Direktörü, Almanya Bölgesi Ülke Direktörü Elvin Altun Noyan, pazarlamanın teknolojiyle birlikte devamlı evrildiğini ifade etti.

Modern pazarlamanın gelişmesini amaçlayan Mobile Marketing Association- Mobil Mecralar Araştırma ve Pazarlama ve Reklamcılık Derneği (MMA), ana teması 'Future of Marketing: NEXT' olan bir etkinlik düzenledi.

 

MMA'in “Future of Marketing: NEXT” başlığı altında düzenlenen konferansına katılan Mobil Pazarlama Derneği MMA Bölgesi İş Geliştirme Direktörü, Almanya Bölgesi Ülke Direktörü Elvin Altun Noyan, Hibya Haber Ajansı'na MMA hakkında açıklamalarda bulundu.

Noyan, MMA'ın global bir oluşum olduğunu belirterek, 'Pazarlamacı ve teknoloji sağlayıcıları bir araya getirdiğimiz farklı platformlarımız var. Buralarda pazarlamanın geleceğine dair yeni teknolojiler, yeni platformlar, yeni oluşumlar gibi bunların hepsini konuştuğumuz bir birliğiz.' dedi.

Diğer sektör derneklerinden temel farklarının 'geleceği konuşmak' olduğunu vurgulayan Elvin Noyan, şunları söyledi:

 'Gelecek neye evriliyor.? Bunu konuşmak çok keyifli. Çünkü teknoloji devamlı geliştiği için pazarlama da teknolojiyle birlikte devamlı evriliyor. Her etkinliğimizde farklı teknolojiler konuşuyoruz, ve pazarlamacıları bir araya getiriyoruz. MMA değişen teknolojiyle birlikte pazarlamanın ihtiyaçlarına özel platformlar sağlıyor.'

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —