Tarih: 27.09.2022 18:18

Trabzonspor, Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup etti

Facebook Twitter Linked-in

Maçın ardından basına açıklama yapan Jens Strig Larsen, işleri tersine çevirebildiği için mutlu olduğunu belirterek, 'Maalesef kötü bir başlangıç ​​yaptık. Biz sadece insanlara kendimizi hissettirmeye çalışıyorduk. Üç puanı kazandığımız için mutluyuz ama kolay değildi, biraz zordu.'

Sakatlığı sorulduğunda Larsen, 'Avrupa maçlarından sonra sorunlarımız oldu. Ondan sonra tedavi oldum ve test edildim. Kendimi iyi hissettim ve hedefbet takımla birlikte olmak istediğimi söyledim. sorun değil. Yine milli takımda kalacağım. ”

Trabzonspor (DHA)

Yukatel Kayserispor'un başarılı oyuncusu Onur Bulut, A milli takımının UEFA Ligi C Grubu 1'de oynayacağı Lüksemburg ile Faroe Adaları arasında oynanacak karşılaşmanın adaylarından biri olarak çağrıldı. Müjdeli haberi alan Onur Brewer, ilk kez milli bir balo taşımanın sevincini yaşadı.

Onur Bulut, A Milli Takımı'na davet edilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Hala inanamıyorum. Haberi duyduğumda onur ve gurur duydum. Milli takım çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bir şey. .. Şey... Bunu ilk oyuna kadar fark ettiğimi sanmıyorum. Sahada her zaman %100'ümü vermeye çalışırım. Bir gün iyi, bir gün kötü ama her zaman %100'ümü hedefbet giriş vereceğim ve devam edeceğiz.  (İHA)

Trabzonspor, Premier Lig'in 7. haftasında ev sahibi Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup etti. Maç 90+8'de 2-0 sona erdi. İkinci dakikada Marc Bartra'nın golüyle sona eren üç sayılık fırtınanın ortasında teknik direktör Abdullah Avesi, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —