Tarih: 21.11.2022 11:05

Chery, futbol şölenini destekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşan 2022 Katar FIFA Dünya Kupası’nın destekçilerinden Çinli otomotiv devi Chery, araç servis desteği verdiği şampiyona kapsamında bölgedeki simge yerleri aydınlatarak sahneye çıkıyor.

Chery, Katar’ın simgesi Torch Doha’da küresel taraftarları ağırlıyor ve ışıldayan aydınlatmalarla dikkat çekiyor Ayrıca, Suudi Arabistan, Irak, Bahreyn ve diğer ülkelerdeki önemli binaların yanı sıra kentlerdeki ana yollar, iş merkezi bölgeleri ve dış mekanlardaki büyük ekranları da aydınlatan Chery’nin “Landmark Lighting Plan” yaklaşımı sadece 2022 Katar FIFA Dünya Kupası’nda uyguladığı küresel stratejisi olmakla kalmayıp, aynı zamanda Chery’nin dünyayla bağlantı kurmasını sağlayan önemli bir köprü görevi de görüyor.

Chery ayrıca 2022 Katar FIFA Dünya Kupası sırasında dünya çapında binlerce kullanıcıya ulaşacak olan TikTok’taki “birlikte oyna” yarışmasıyla, yüzlerce sportif insanın futbol yorumları ve kazanan takımların puanlarına ilişkin ödüllü tahmin yarışmaları da dahil olmak üzere çeşitli etkinlikler de yaparken önemli maçlar için “WCWL Karnaval Gecesi” etkinliği de düzenliyor.

Chery, küreselleşme yolculuğuna çıkan ilk Çinli otomobil markası olarak da öne çıkıyor. 2001 yılında ilk ürünlerin ihraç edilmesinden bu yana geçen yirmi yıldan uzun süre boyunca Chery ürünleri, 10 milyon adedin üzerinde küresel kümülatif satış hacmi ile dünya genelinde 80’in üzerinde ülke ve bölgeye ihraç edildi. 19 yıl üst üste Çin binek araç pazarının 1 numaralı ihracatçısı unvanıyla, Çin otomobil endüstrisi adına yıllık ihracatta 200.000 adet seviyesini aşarak yeni bir döneme imza attı. Uluslararası stratejisinde “küreselleşme”, “derin gelişme” ve “marka imajı oluşturma” yaklaşımlarını benimseyen Chery, sürekli ilerlemeye yönelik kurumsal ruhun desteğiyle küresel kullanıcılar için daha iyi ve daha güçlü bir marka imajı oluşturdu.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —