Tarih: 14.10.2022 17:54

AGİKDER Yönetim ve Denetim Kurulları Oluştu

Facebook Twitter Linked-in

Mustafa Toplar-Aydıncık Kent Gelişimi Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği'nin (AGİK-DER) 08/10/2022 tarihli İlk Olağan Genel Kurul toplantısındaki seçim sonucu ve Yönetim Kurulu'nun 13/10/2022 tarihindeki görev dağılımı kararı kapsamında; ekli listede adı ve görevi gösterilen üyelerimizden oluşan 20 kişilik Yönetim ve Denetim Kurulu ekibi, ikinci Olağan Genel Kurula kadar görev almışlardır.

Dernek Tüzüğüne uygun olarak 'gençleri, kadınları ve engellileri önceleyen yeni yönetimde görev almayı kabul eden üyelerimize teşekkür eder, başarılar dileriz. Tüm hemşerilerimizi Dernek faaliyetlerine aktif katılmaya, Yönetime destek olmaya davet ediyoruz. Kentimize hayırlı olsun.' temenisinde bulunuldu.

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde meydana gelen üzücü olayda; 

Aydıncık Yenimahalle Mahallesinde ikamet etmekte olan 84 yaşındaki İsmail YENİ komşumuzun evi yanmıştır. Bu afette şükür ki bir can kaybı olmamıştır. AGİKDER Yönetim Kurulu olarak yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Ayrıca ihtiyaç tespiti de tarafımızdan yapılmaya çalışıldı.

Görüşmeler ve gözlemler neticesinde en küçük bir mutfak eşyasından buzdolabı, çamaşır makinasına kadar ihtiyaç olduğu tespit edilmiştir. Yatak, yorgan dahil hemen hemen her şey yanmış olduğu anlaşıldı.

Bu kapsamda; AGİKDER Yönetim Kurulu olarak tüm AYDINCIK’lı hemşerilerimiz ile tüm yardımsever dostlarımızı, bu afetten büyük zarar gören afetzede komşumuzla dayanışma ve yardımlaşmaya davet ediyoruz.

Parasal destek dışında 'yapabileceğiniz her türlü ev eşyası yardımlarını, bu paylaşımın altına yazabilirsiniz. İletişim bilgilerinizi ise özelden bildirebilirsiniz. Dernek yönetiminden görevli arkadaşlar sizinle irtibata geçecektir' denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —