Tarih: 04.10.2022 17:56

Derbiyi kazanmak için elimizden geleni yapacağız

Facebook Twitter Linked-in

 

'Taraftarlarımıza oynayacağımız derbiyi kazanmak için her şeyi yapacağımızı söyleyebilirim. Biz elimizden geleni yapacağız. Bu maçı kazanmak için  elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Ama bizim için en önemli şey süremin sonunda lig kupasını kaldırmak. Bu aslında bizim hedefimiz. Bunun için elimizden geleni yaptık ve çalışmalarımız devam ediyor.

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, yeni teknik direktör Taşkın Aksoy'un imza töreninde değerlendirdi. İlhan Cavcav tesisinde düzenlediği basın toplantısında sahabet Akdaş, Gençlerbirliği'nin transfer yasağının kaldırılmasının önündeki engelin 2 milyon euro 650 bin euro tazminat Kim olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti: : 'Bundan sonra 8 ila 90 milyon euro olacak. 'Biz devraldığımızda euro 8-10 liraydı. Döviz yükselince borcumuz ikiye katlandı' dedi.

'Bu parayı başkasına vermek istemiyorum'

Arda Guiller'in hissesini satması halinde Fenerbahçe kulüp başkanı Ali Koçci ile görüştüklerini belirten Akdaş, 'Fenerbahçe ile görüştüm. Belli bir miktar para istedim. Ali Koçchi paramın yarısını teklif etti. ' Alıntı. Ben de o parayı vermek istemiyorum. Uygun bir oranda anlaşırsak verebiliriz” dedi.

'Bence mahkemeyi kazanacağız'

Niyazi Akdaş, eski oyuncusu Taylan Antalyalı hakkında açılan davanın  devam ettiğini ve şöyle sahabet giriş devam ettiğini söyledi:

'Mahkeme devam ediyor.  Gençlerbirliği kulübü olarak bu davayı kazanacağımıza inanıyoruz. Mahkemeden alacağımız asıl meblağ 1 milyon 800.000 lira. Faiz 3 milyon liranın üzerinde. Abdurrahim Albayrak konunun nasıl gündeme geldiğini anlattı. mecliste göründü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —