Tarih: 15.09.2022 17:37

Son günlerde fırsat transferlerinin peşine düşen hükümet

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa transferleri Türkiye'den daha erken biteceği için beklemeye devam edecek.

TUTUKLAMALARA ÖZEL ÇALIŞMA

Beşiktaş'ta başantrenör Valerian İsmail'in bu konuya daha fazla dikkat edeceği anlaşılıyor, bana en başından itibaren korner pozisyonundan ve gol sayısından her şeyi çizdi. Fransız teknik direktör, yaptığı işin ödülünden dolayı daha fazla zaman harcamak istiyor ve tüm oyuncularına topun oyun taktikleri dışında düzenlenmesinin de oyunun kaderini değiştirdiğini iletmeye betexpres devam ediyor. Sonunda, Sivasspor maçında Mouleika'nın korner setinde gol attığını bildirmekten büyük mutluluk duyan Valerien Ismael, bu maçlardan birkaçını cebe indirdi.

Galatasaray yönetimi Omar Elabdravi ile görüştü ve beklenmedik bir yanıt aldı...

Sarı-kırmızılılar, Leo Dubois ve Sacha Boey'nin ardından sağ defansın üçüncü oyuncusu haline gelen Omar ile sezona  iyi bir başlangıç ​​yapıyor.

1,4 milyon euro arandı

Liberty'nin gerçekliğine bakılırsa; özetle 30 yaşındaki futbolcunun bu sefer oynama şansı yok ve yöneticiler sözleşmeyi betexpres giriş feshettiklerini açıkladılar. Sözleşmesinde bir yılı kalan Omar, bu sezon 1 milyon Euro'nun tamamını istiyor.

hoş karşılanmaz

Galatasaray yönetimi, 2021'de yılbaşı gecesi  geçirdiği kaza nedeniyle bir yılı aşkın süredir statta olmayan Ömer'i tedavi ederken sözleşmede yer alan tutarı 'oyun' olarak ödedi ancak futbolcu diye bir tavır yoktu. Sarı Kırmızılılar, yine Ömer ile olacak menajeri ile görüştü ve anlaşmaya çalıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —