Tarih: 17.01.2024 11:26

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Ara transferde gereken takviyeleri yapacağız"

Facebook Twitter Linked-in

 

Futbol şubesinin ivedilikle başarı odaklı yapılanmaya gideceğini dile getiren Hasan Arat, "Futbol kadro dışı kararları etkili olmuştur. Karardan etkilenen oyuncularımız bizimle iletişime geçtiler. Gereğinin yapılacağı konusunda hem fikir olduk. Beşiktaş kulübünün büyüklüğü hafife alınmaz. Ara transferde gereken takviyeleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamalarında bulundu.

"Yaşananları kınıyoruz ve gereğinin yapılması için takipçisi olacağız"

Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu söyleyen Hasan Arat, "Geçtiğimiz yıl oyuncumuz Josef de Souza’nın Ankara’da o stadyumda yaşadıkları sonrası hakemi korumaya çalıştığı için federasyon tarafından ceza almıştı. Ne kadar enteresan değil mi? Söylediklerini yaşadık. Biz camia olarak Halil Umut Meler’e tekrar geçmiş olsun diyoruz. Yaşananları kınıyoruz ve gereğinin yapılmasının da takipçisi olacağız" dedi.

"100. yıla özel Beşiktaş formasını yakında tanıtacağız"

megapari giriş Planladıkları Anıtkabir ziyareti hakkında da konuşan Başkan Arat, “23 Aralık’ta isteyen tüm taraftarlarımız ile birlikte Anıtkabir’e gideceğiz. Herkesin katılımlarını bekliyorum. En büyük Beşiktaşlı olan Mustafa Kemal Atatürk’ü kabri başında ziyaret edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —