Tarih: 21.06.2023 09:25

Bayram Tatilinde Plajlarda Dagi Rüzgârı Esecek

Facebook Twitter Linked-in

Dagi, bu bayram da her bedene uygun trend tasarımlara sahip plaj kıyafetleri ve rahat giyim modelleriyle herkesin tercihi oluyor.

Bayram tatilini dinlenerek değerlendirmek isteyenler soluğu plajlarda alıyor. Sezon trendlerini 2023 İlkbahar/ Yaz Plaj Giyim Koleksiyonu'nda buluşturan Dagi, plajları etkisi altına almaya devam ediyor. Koleksiyonda 2023 yılının renkleri olan lavanta ve yeşil tonlarından, sadelikten vazgeçemeyenler için siyah, beyaz, kırmızının hâkim olduğu tasarımlara hem şık hem modern bir tarz sunuyor.

Her Zevke Hitap Eden Şık Tasarımlar

Dagi 2023 Plaj Giyim Koleksiyonu’nda boyundan bağlamalı, metal aksesuarlarla harmanlanarak şıklık sunan mayo ve bikiniler öne çıkarken, straplez mayolar da güneş izi olmadan bronzlaşmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Bu senenin trend renklerinden biri olmaya aday tatlı kahveler V telli bikini ve mayolar ise plajda tüm gözleri çekmek isteyenlerin tatil bavulunda yerini alıyor. 

Doğadan Gelen İlham

Dagi’nin 2023 İlkbahar / Yaz erkek plaj giyiminde ise konforu öne çıkartan detaylar ve doğadan ilham alan tasarımlar öne çıkıyor. Bayramda rahatlığı tercih edenler için denizin büyülü renklerinden orman desenlerine her zevke göre seçeneklere sahip tasarımlara retro desenler eşlik ediyor. Sezonun vazgeçilmezleri deniz şortları keten gömlekler ise hem tatilde hem aile ziyaretlerinde konfor ve şıklığı buluşturuyor. 

Renklerin Uyumu

Doğal keten dokusuyla yaz sıcaklarında nefes aldıran gömlek ve şort takımlar, kontrast renklerle birleştirilmiş çizgili desenleriyle gençlerin tercihi oluyor. Koleksiyonda pastel renkleri doğal tonlar tamamlıyor. 

Plaj giyimin öncü markası DAGİ, yeni sezonu incelemek isteyenleri dagi.com.tr ve DAGİ mağazalarına bekliyor.

Dagi Hakkında 

Dagi kaliteyi, özeni ve rahatlığı merkezine koyan hazır giyim sektörünün öncü ve güvenilir bir markasıdır. İç giyim, ev – uyku giyim, rahat giyim, plaj giyim ve spor giyim olmak üzere müşterilerinin beklentisini karşılayan geniş bir ürün grubuna sahiptir.

Kurulduğu 1984 yılından bu yana Dagi üretim, pazarlama ve perakende satış alanlarının tümünde faaliyet göstermektedir.  Dagi yurt içinde 107 mağazada ve dagi.com.tr ile tüketicisiyle buluşmaktadır. Yurt dışında 22 ülkede mağazalarda, 36 ülkede ise online pazaryerlerinde müşterilerine ulaşmaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —