Tarih: 25.10.2022 13:52

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nda, Büyük Britanya maçı hazırlıkları

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Hentbol Federasyonundan (THF) yapılan açıklamaya göre, Ankara THF Spor Kompleksi'nde Başantrenör Costica Buceschi yönetiminde yapılan ilk antrenmanı federasyon başkanı Uğur Kılıç da izledi.

Başantrenör Costica Buceschi, bazı sakat oyuncuları bu kampa katılamadığını, alternatif oyuncuları değerlendirdiklerini bildirdi.

Kampta genç, yetişmekte olan oyunculara da fırsat verdiklerini dile getiren Buceschi, ''Büyük Britanya maçlarında mümkün olduğunca hepsiyle sahada olmaya çalışacağız. Büyük Britanya uluslararası arenada çok görünen bir takım değil. Ama biz çalışmalarımızı maksimum seviyede tutuyoruz. Bu çalışmalar sırasında Kongo Milli Takımı ile iki antrenman müsabakası yapacağız. Oyuncularımızı deneme fırsatımız olacak.'' bilgisini verdi.konuştu.

Ay yıldızlılar, THF Spor Kompleksi'nde, İngiltere ile ilk maçı 5 Kasım 2022 Cumartesi günü, ikinci maçı da 6 Kasım Pazar günü oynayacak. Her iki karşılaşmada saat 20.00'de başlayacak. Milliler, tur atlamaları halinde play-off'a yükselecek ve rakibi olacak ülke milli takımı ile 7/8 Nisan ve 11/12 Nisan 2023 tarihlerinde karşılaşacak.

A Milli Kadın Hentbol Takımı hazırlık kampında şu sporcular bulunuyor:

Kaleci: Merve Durdu (Kastamonu BLD GSK), Halime İslamoğlu (İzmir B. BLD SK), Yaren Berfe Göker (Kastamonu BLD GSK), Selen Akalın (Yenimahalle BLD)
Sol Kanat: Kübra Sarıkaya (Kastamonu BLD GSK), Elif Sıla Aydın (Konyaaltı BLD GSK), Tuana Akman (Totemcard Adasokağı SK)
Sağ Kanat: Emine Gökdemir (Kastamonu BLD GSK) Bilge Nur Öztürk (Konyaaltı BLD GSK), Zeynep Nur Ulukoz (Görele Belediyesi SK), Merve Özkaşıkçı (Yenimahalle BLD SK)
Sol Oyun Kurucu: Neslihan Çalışkan (Kastamonu BLD GSK), Betül Yılmaz (Kastamonu BLD GSK), Aslı İskit Çalışkan (Cs Magura), Eda Nur Çetin (Konyaaltı BLD SK), Atiye Gülseven (Yozgat Asp SK), Ayşenur Sormaz (Anadolu Üniversitesi)
Orta Oyun Kurucu: Gülcan Tügel (Yenimahalle BLD SK), Dönegül Bozdoğan (Konyaaltı BLD SK),
Sağ Oyun Kurucu: Beyza Karaçam (IFK Kristianstad ), Merve Özbolluk (Üsküdar BLD SK)
Pivot: Nurceren Akgün Göktepe (Kastamonu BLD GSK), Ceren Demirçelen (Kastamonu BLD GSK), Cansu Akalın (Konyaaltı BLD SK)
Teknik Kadro: Costica Buceschi (Başantrenör), Mehmet Serkan İnci (Antrenör), Ragıp Demirman (Kaleci Antrenörü), İlker Kurtulmuş (Performans Antrenörü), Abdullah Sinan Akoğlu (Fizyoterapist), Cenk Uzunca (Masör), Bora Serter (Takım Menajeri)

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —