-
BIST 100
17229,85%1,26
-
DOLAR
47,53% 0,06
-
EURO
54,82% 0,06
-
GRAM ALTIN
6206,41% 0,52
-
Ç. ALTIN
9804,17% 0,00
Batun: 'Kamu Kurumları İle Vatandaş Arasında Köprüyüz'
MHA - Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Mevlüt Batun; “Kamu kurumları ile vatandaş arasında köprüyüz.”Dedi.
MHA - Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Mevlüt Batun; “Kamu kurumları ile vatandaş arasında köprüyüz.”Dedi. Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı Mevlüt Batun, mahallesinin ihtiyaçlarını kendi imkânlarıyla karşılayarak muhtarlık hizmetlerine katkıda bulunduğunu açıkladı.

Anamur Sağlık Mahallesi Muhtarı Mevlüt Batun, mahallesinin masa, sandalye, ses sistemi, çadır ve gölgeliklerini kendi imkânları ile alarak muhtarlığa kazandırdığını söyledi. Vatandaşın hizmetine de kendi aracı ile ulaştırdığını kaydeden Batun; "Muhtarlıklar, aynı zamanda kamu kurumları ile vatandaş arasında bir köprüdür. Ben Sağlık mahallesi muhtarı olarak bu bilinçle hareket ediyor, gerek mahallemin, gerekse vatandaşın özel sorunlarının çözümü konusunda devlet daireleri ile hep çözüm odaklı çalışıyorum. Bu güne kadar da çözümsüz bıraktığım hiç bir konu olmadı." dedi.
Batun, masa, sandalye, ses sistemi, çadır ve gölgelik gibi önemli ekipmanları muhtarlığa kazandırdığını ifade etti. Ayrıca, vatandaşların hizmetine kendi aracıyla ulaştırdığını belirten Batun, muhtarlıkların devlet kurumları ile vatandaşlar arasında bir köprü görevi gördüğünü vurguladı.
Batun, "Ben Sağlık Mahallesi muhtarı olarak bu bilinçle hareket ediyorum. Mahallemizin ve vatandaşların özel sorunlarının çözümü için devlet daireleri ile iş birliği içinde çalışıyorum. Bu güne kadar çözümsüz bıraktığım hiçbir konu olmadı." dedi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç'ın taleplerini geri çevirmediğini belirten Batun, mahallelerindeki kaldırım sorununun çözümü için de belediye başkanına güvendiğini dile getirdi. "Başkanımız bir şeyi yapacağım dedi mi yapar. Bu konuda güvenim tamdır. Bundan böyle Sağlık Mahallesi'nin kaldırım sorununu çözülmüş olarak görüyorum. Çünkü başkanım çözeceğini söz verdi." şeklinde konuştu.
![]() | ![]() |
Dereköy de Bu Yılın Aşuresi İle Misafirhane Açıldı
ANKA-DER33 OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
Başkan Deniz CHP'den İstifa Etti.
BU CUMA DEREKÖY’DE ÇİFTE HEYECAN: MUHTAR BOLLUK'TAN AŞURE ETKİNLİĞİ VE MİSAFİRHANE AÇILIŞI İÇİN AÇIK DAVET
YKS Sonuçlarına Göre Nasıl Tercih Yapmalısınız?
Korku Sinemasında "Other Mommy" Rüzgarı
Bütçemi Zorlamadan Nasıl Araba Alırım?
"ANAMURDA MUZ İÇİN 25 YILLIK ÇAĞIRI: İTHAL MUZ YERİNE YERLİ MUZ TÜKETİN"
Emine ve Ali Çiftinin Eskişehir Ve Anamur’u Buluşturan Görkemli Düğünü
Anamur'da Gözler Durmuş Deniz'de! CHP'de Kalacak mı, Yeni Parti'ye mi Geçecek?
İkinci El Rolex Saat Satışı
Güneş Paneli Ölçüleri Ve Kurulum Alanı Hesabı
Etiyopya Kahvesi Tadım Rehberi
Özgür Özel Yeni Parti Kuracağını Açıkladı! Gözler 27 Temmuz'da, TBMM Dengesi Değişebilir
Kırmızı Et Fiyatlarında Son Durum! Dana ve Kuzu Eti Fiyatları Geriledi
Anamur Plajlarında Temizlik Tartışması Büyüyor! Vatandaşlardan Hijyen ve Hizmet Şikayetleri
Emeklilere Müjde! SGK Maaş Farkı Ödemelerinin Tarihini Açıkladı: Hesaplara Yatacağı Gün Netleşti
Anamur 3 Gün Festival Şöleni İle Coştu
18. ANAMUR KÜLTÜR VE MUZ FESTİVALİ GÖRKEMLİ GEÇİYOR
Profesyonel Kahve Servisinde Cimbali Makinesi Kullanmanın Avantajları
Anamur’da 15 Temmuz Demokrasi Ve Vatan Aşkı Meydanları Doldurdu
ANKA-DER33 Başkanı Mehmet Türeden 15 Temmuz Mesajı
Kaymakam Kemal DURU’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı
Mersin Valisi Atilla Toros, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı
Anamur, 15 Temmuz’un 10. Yılında Demokrasi İçin Tek Yürek Oluyor
Mersin Büyükşehir ve Meski’ye 781 Araç Kazandırıldı
Anamur'da Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Ruhu Anlatıldı
Anamur, Uluslararası 18. Kültür ve Muz Festivali Başlıyor!
Dereköy’e Çok Amaçlı Dev Hizmet: Yeni Sosyal Salon Gün Sayıyor
Anamur MHP’de Mehmet Yayla Güven Tazeledi: 15. Olağan Kongrede "Kenetlenme" Vurgusu!
Yükleniyor



