Tarih: 03.10.2022 11:16

Başkentte kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB), köy içi kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının Ayaş, Beypazarı, Çamlıdere, Güdül, Kahramankazan, Kızılcahamam, Nallıhan ve Polatlı ilçelerinde sürdüğünü açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 2019-2022 tarihleri arasında mahalle statüsüne alınan 212 köyde 773 bin 35 metrekare tretuvar, 95 bin 702 metre bordür çalışması yapıldı.

Fen İşleri Daire Başkanlığı Kaldırım Yapım ve Bakım Onarım Şube Müdürü Mithat Ormanlı, amaçlarının Ankara’nın tüm mahallelerine ulaşmak olduğunu belirterek, “Hem merkezde hem de çevre ilçelerde köylerin ihtiyaçlarına göre çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz en kısa zamanda ulaşmadık köy bırakmayarak vatandaşlarımızı çamurdan ve diğer zor koşullardan kurtarmak.” ifadelerini kullandı.

Mahallelerinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılan Başkentliler, memnuniyetlerini şu sözlerle dile getidi:

Yasin Ersoy: “Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı aracılığıyla dilekçe yazdık ve onlarda ilgili birimlere ulaştırmışlar. Arkadaşlar geldi ölçümlerini yaptılar sağ olsunlar. Bir hafta 15 gün içinde de işlemi tamamladılar, teşekkür ederiz. Hizmetlerin devamını bekliyoruz. Belediye başkanımıza, daire başkanlarımıza ve müdürlerimize teşekkür ediyoruz.”

Emine Karagözlü: ”Yapılan çalışmadan çok memnun kaldık. Taşları buraya yollayanlardan Allah razı olsun. Bu yollar yokken her yer çamurdu. Ben yaşlıyım, yürüyemiyordum. Şimdi çok daha iyi oldu.”

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —