Tarih: 17.11.2022 14:00

Superliga Sport Toto'nun 10. haftasında

Facebook Twitter Linked-in

Beşiktaş'ta oynayacak olan Trabzonspor, uzun süredir teknik direktör Abdullah yönetiminde, Avcı Under Avcı'nın kaybettiği üç büyük rakibi karşısında yenilmedi. 2020-2021 sezonunun 27'sinde üç büyük rakibe karşı son maçını kaybetti. Geçen hafta Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek hayatta kalan Bordeaux Blues, 594 gündür söz konusu maçları kaybetmedi. Karadeniz ekibi bu kez 8 maç oynayarak jackbet 3 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avchi yönetiminde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'la 11 maçta 4 mağlubiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 2020-2021 sezonunun 9. haftasında göreve başlayan Abdullah Avji ve Fırtına, üç büyük rakibi karşısında  sezonu 2L, 1L ve 1D ile tamamladı.

Son maçlarda 2-1…

Karadeniz ekibi, en son şampiyon olduklarında sezonu 3 galibiyet ve 3 beraberlik ile namağlup bitirmiş ve bu sefer tek maç berabere kalmıştı. Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı üç büyük rakibe karşı İstanbul'da hiç kaybetmedi. Bu maçlarda 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan Bordeaux Blues, İstanbul'da hiç 3 puan bırakmadı. Trabzonspor, Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığı iki maçı da 2-1 kazandı.

Üç haftalık lig özlemini Giresunspor'a deplasmanda 1-0'lık galibiyetle son veren Beşiktaş, bugün Trabzonspor'dan ayrılıp seride kazanmak istiyor ve Trabzonspor'a karşı hücum jackbet giriş futbolu oynamayı düşünüyor. Ismael'in bir orta saha ve hücum üçlüsü belirlemek için yapacağı tek seçim bir stoper olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —