Tarih: 29.09.2022 16:21

Başkan Zeybek: “Afyonkarahisar’ın kalbinde adeta bir cazibe merkezi olacak”

Facebook Twitter Linked-in

AFYONKARAHİSAR-29.09.2022-HİBYA- Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Millet Bahçesi içerisine yapılacak binalar ve sosyal tesisleri için protokol imzaladı.

Milli Savunma Bakanlığının destekleriyle Afyonkarahisar Garnizon Komutanlığı’nın demir yolu hattı sınır olmak kaydıyla Adnan Menderes Bulvarı’na bakan kısmın, Millet Bahçesi olacağı açıklandı.

“Şehrin kalbinde cazibe merkezi olacak”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehre millet bahçesi kazandıracaklarını belirterek, “Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’ın destekleriyle Garnizon Komutanlığımıza ait anayol güzergahı üzerindeki 80 bin metrekarelik arazinin tahsisi daha önce yapılmıştı. Şimdi de Belediyemiz ile İkmal ve Garnizon Komutanlığımız arasında Millet Bahçemizin içerisinde yer alacak sosyal tesisler ve binaların yapımı için kolları sıvadık.” ifadelerini kullandı.

Millet Bahçesi’nin içerisine yapılacak peyzaj düzenlemeleri için ihaleye çıkılacağını söyleyen Başkan Zeybek, “Millet Bahçemiz; yürüyüş yollarıyla bisiklet yolları, piknik alanları, panorama alanı, botanik bahçeleri, spor alanları, süs bahçeleriyle şehrin kalbinde adeta bir cazibe merkezi olacak.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —