Tarih: 23.09.2022 14:04

Başkan Tokat: “Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin 8'incisi için kolları sıvadık”

Facebook Twitter Linked-in

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen 8’inci Milas Zeytin Hasat Şenliği etkinlik programı için ilk toplantı gerçekleştirildi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın başkanlığında Milas Belediyesi’nde düzenlenen toplantıya; Başkan Yardımcıları Halil Mutlu ve Mehmet Ateş, Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü Arda Varol, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Günay, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özay Sabancı, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, TARİŞ Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül, TARİŞ Pamuk Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Halit Şenli, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim katıldı.

“Lezzet ve eğlence dolu bir şenlik”

Şenlik için hazırlıklara başladıklarını dile getiren Başkan Tokat, “Oda, birlik ve STK başkanlarımızın katılımıyla bir marka haline gelmiş olan Milas Zeytin Hasat Şenliği’nin 8.’si için kolları sıvadık. Hemşerilerimiz ve ilçemize gelecek misafirlerimiz için dolu dolu, lezzet ve eğlencenin had safhada olduğu bir program hazırlamak istiyoruz. Planlamalarımız netleştiğinde programı paylaşacağız.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —