-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,40% -0,11
-
GRAM ALTIN
6207,72% -1,09
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
Başkan Soyer, 11 ilçe belediye başkanıyla bir araya geldi: “Yoksulluğa karşı birlikte mücadele şart"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 11 metropol ilçenin belediye başkanı ile kentteki sosyal hizmet ve sosyal yardım faaliyetlerini değerlendirdi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 11 metropol ilçenin belediye başkanı ile kentteki sosyal hizmet ve sosyal yardım faaliyetlerini değerlendirdi. Derin yoksulluk karşısında ortak hareket etme kararının alındığı toplantıda konuşan Başkan Soyer, “Çok derin, insanların hayatını sarsan bir yoksullukla karşı karşıyayız. Daha çok vatandaşımıza dokunmak için koordineli çalışmalıyız” dedi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, merkez ilçelerin belediye başkanlarıyla düzenli olarak yaptığı koordinasyon toplantılarını bu kez sosyal hizmet ve yardım faaliyetleri başlığıyla düzenledi. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yapılan toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ramazan ayında yapılacak çalışmaları anlattı.
Soyer: “Derin yoksulluk hayatları sarsıyor”
Ülkede yaşanan ekonomik krize değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Yurttaşlarımızın çok büyük bir bölümü enflasyondan, hayat pahalılığından olağanüstü olumsuz etkilenmiş durumda. Yaptığımız tüketici eğilimleri anketinde çok çarpıcı rakamlar var. Bir yıldır yurttaşlarımızın yüzde 21,5'u kırmızı et almamış, yüzde 23'ü son bir yıldır kıyafet almamış, gençlerin yüzde 26'sı dışarda yemek yemeyi tamamen bırakmış. 10 kişiden 7'si süt ve süt mamullerini almıyor artık. Bu tablo ne yazık ki daha çok idrak edilmiş değil. Ama çok derin bir yoksulluk, insanların hayatını sarsan bir yoksulluk. Bununla karşı karşıyayız. Daha çok vatandaşımıza dokunmak için koordineli çalışmalıyız” dedi.
Kimler Katıldı?
Toplantıya Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Balçova Belediyesi Sosyal Yardım Müdürü Arzu Yıldırım, Buca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hatice Güral, Çiğli Belediyesi Başkan Vekili Ali Gül, Narlıdere Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ebru İnci, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Barış Karcı, Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ulaş Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Anıl Kaçar, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge ve bürokratlar katıldı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
MHP Mersin Teşkilatından “Omurgasızlar” İfadesine Sert Tepki
Mersin'de 3 Günlük Elektrik Kesiliyor Anamur, Bozyazı ve Aydıncık İlk Sırada!
Yörünge Olmasaydı Güneş sistemimiz Ne Olurdu?
Bozyazı-Aydıncık Yolunda Heyelan: Kaya Kütleleri Aracın Üzerine Düştü!
Devlet Erkanı ve Vatandaş Bu Seferde Bayram İçin Kucaklaştı
Ramazan Bayramı Mesajları
AK Parti Anamur İlçe Teşkilatının Bayramlaşma Programına Yoğun Katılım
ANTSO Başkanı Mehmet Tuna’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Denizden Ramazan Bayramı Mesajı
Kaymakam Kemal Duru’nun Ramazan Bayramı Mesajı
ANAMUR'DA ÇANAKKALE RUHU YENİDEN CANLANDI: ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI
Kaymakam Kemal Duru’dan 18 Mart Mesajı: "Çanakkale Ruhu Birliğimizin Teminatıdır"
MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI
Anamur’da Narkotikten Sokak Satıcılarına Darbe
HAKLARINIZ BİR RİCA DEĞİL, DEVLETİN ÖDEVİDİR VE DİLEKÇE VATANDAŞIN DEVLETE OLAN ARZIDIR
Mersin’de Jandarmadan Yasadışı Bahis Operasyonu: 13 Şüpheli Yakalandı
Jandarmadan Telefon Kaçakçılığı Operasyonu: 800 Bin Liralık Kaçak Telefon Ele Geçirildi
TOKİ İnşaatındaki Hırsızlık Olayına Jandarmadan Operasyon: 5 Şüpheli Yakalandı
Anamur Korucuk’ta Tarım Aracına Ayağını Kaptıran Çiftçi Yaralandı
Anamur’da Hafızlık Öğrencileri İftar Sofrasında Buluştu
Mersinli Kuyumcular Dünya Mücevher Sektörünün Dev Buluşmasında Yerini Alıyor
Büyükşehir’in “Yaşlı Destek Hizmetleri” Yaş Almışların Hayatına Dokunuyor
Anamur’da Şehit Aileleri İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
Toptan Ahşap Askı: Mağazalar İçin Şık ve Dayanıklı Askı Çözümleri
ANAMUR ORMAN İŞLETME’DE SELAHATTİN YILDIRIM DÖNEMİ HIZLI BAŞLADI
Kuzeyhan Dubaiye Gidebilecek
90’lı Yıllar Neden Yeniden Trend Oldu? Sosyal Medyada Nostalji Rüzgârı
Doktorlara Göre Bağışıklığı Güçlendiren 5 Besin
Yapay Zeka Kapıda: Microsoft'tan Korkutan Rapor! 40 Meslek Tarihe mi Karışıyor?
Yapay Zeka Geleceğin Mesleklerini Nasıl Değiştirecek?
Yükleniyor


