Tarih: 06.11.2022 07:33

Başkan Kılınç’tan Din Görevlilerine Kahvaltı

Facebook Twitter Linked-in

Mithat Ünal-Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamurda bulunan din görevlilerine bir kahvaltı ikramında bulundu. Ekim Ayının ilk haftasında icraa edilen Din Görevlileri Haftasında yoğunluk nedeni ile ertelenen kahvaltı, Belediye 82 Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının arsından verilen kahvaltıda Başkan Hidayet Kılınç, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Türk Diyanet Vakıf-Sen İlçe Temsilcisi Abdullah Uysal ve Diyanet-SenTürkay Şahin birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda, din görevlilerinin toplumsal eğitimdeki yeri ve önemine vurgu yapıldı.
Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da din görevlilerimizin bütün ihtiyaçlarında yanlarında olacağını kaydeden Kılınç, batıdaki sinema ve filmlerde din görevlilerinin yüceltildiğini ancak ülkemizde tam tersine mizah konusu yapıldığının altını çizdi ve bunun düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

İlçe müftüsü Mehmet Fidan da Toplumda önemli bir yere sahip olan din görevlilerimizin eğitim kurumları tarafından bir kazanım kriteri olarak değerlendirilmediğini ancak toplumda din görevlilerinin saygın bir yerde tutulduğunun altını çizdi.
Fidan böyle bir programı gerçekleştirdiği için Başkan Kılınç ve Belediye Çalışanlarına teşekkür etti.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —