Tarih: 13.09.2022 17:32

Bir teklif hakkında bilgisi olmadığını kaydeden

Facebook Twitter Linked-in

Ağaoğlu, 'Bu transferler viral olmamalı. Medyada bir kez, farklı görüşler olacaktır. Kulüp aynı pozisyonda 5-6 oyuncuyla görüşüyordu ve sonunda bir oyuncu satın aldılar. En iyisi sessizce yapmak. Sanırım hepimiz öyleyiz' dedi.

Oğuzhan Özyakup'un Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdi, yeni adresi açıklandı. Milli futbolcular Fortuna Sitard, Blake Yirma Zeta ve Doğan Erdoğan hazır bulundu

Hollanda ekibi resmi olarak duyurdu. Sittard ile 5 yıl sözleşme imzalayan Blake Yılmaz'ın bu transferde önemli rol oynadığı anlaşıldı.29 yaşındaki betparibu orta saha oyuncusunu ikna etti.

Fortuna Sittard  bu video ile transferi resmen duyurdu:

https://twitter.com/FortunaSittard/status/156354170957193220

Kariyerine Hollanda'nın Alkmaar altyapısında başlayan futbolcu, ardından İngiltere'den Arsenal'e transfer oldu ve 2012'de Beşiktaş'a transfer oldu. Yıldız, Feyenoord forması giyerek 2019-20 sezonu için kiralık olarak Hollanda'ya döndü.

10 yıllık siyah-beyaz kariyerine son veren Oğuzhan Özyakup, 2012'den beri forma giyen Beşiktaş'a sosyal medya hesaplarından bir veda mesajı yayınladı. Tecrübeli futbolcu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: '10 yıl 5 kupa, 3 şampiyonluk...binlerce an ve hatıra...bugün Beşiktaş aile kulübünden ayrılıyorum, af kulübümden 29 yaşında olgun bir genç olarak, 19 yaşında kulübe katıldım ve betparibu giriş bir ödül gibi ödüllendirilmedim. anne.

'Dün ilk imzamı da aynı şekilde hatırlıyorum. 19 yaşındaydım. Kalbim Beşiktaş diyor. O gün ne kadar heyecanlıydım anlatamam. İlk yılım Feda idi. Yolculuğumuz fedakarlıkla başlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —