Başkan Altay: “Bugün 3 İlçemizde Yaptığımız Açılışların Bedeli 250 Milyon Lira"

Başkan Altay: “Bugün 3 İlçemizde Yaptığımız Açılışların Bedeli 250 Milyon Lira"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Sarayönü’ne kazandırılan Millet Bahçesinin açılışını yapt?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Sarayönü’ne kazandırılan Millet Bahçesinin açılışını yaptı.

Sarayönü Millet Bahçesi’nin bulunduğu alanın muhteşem bir doğa harikasına dönüştüğünü belirten Başkan Altay, “Her gün bir açılış, her gün bir temel atma peşindeyiz. Bakın sadece bugün 3 ilçemizde yaptığımız açılışların toplam bedeli neredeyse 250 milyon lira” dedi.  AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, “AK Parti dönemi eserlerle dolu. Her gün bir eser açılıyor Türkiye’de ve ilçelerde” diye konuştu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Sarayönü’ne kazandırılan Beşgöz Millet Bahçesi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ilçeye kazandırılan yatırımlardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilçeye desteğini esirgemeyen bakanlara, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, milletvekillerine, il ve ilçe teşkilatlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kulu ve Cihanbeyli’de toplam yatırım bedeli 140 milyon lira olan 5 tane atık su arıtma tesisini bugün açtıklarını belirterek, “Nasıl burada Beşgöz’ü koruyorsak orada da Tuzgölü’nü korumak için ileri biyolojik arıtma tesisleri ortaya çıktı. Ben, bu vesileyle oradaki açılışlarımızın da hayırlı olmasını diliyorum” diyerek konuşmasına başladı. 

“SADECE BUGÜN YAPILAN İŞLERİN TOPLAM BEDELİ NEREDEYSE 250 MİLYON LİRA”

Sarayönü Millet Bahçesi’nin bulunduğu alanın muhteşem bir doğa harikasına dönüştüğünü kaydeden Başkan Altay, “Etrafında yapılan düzenlemeler, sadece Sarayönü için değil; bölgemiz için artık çok kıymetli bir mekan olduğunu, 365 gün çok yoğun kullanılacağına işaret ediyor. Bizler, eser siyaseti yapıyoruz. Her gün bir açılış, her gün bir temel atma peşindeyiz. Bakın sadece bugün 3 ilçemizde yaptığımız açılışların toplam bedeli neredeyse 250 milyon lira. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, TOKİ Başkanı’mız Ömer Bulut’a ilçemize kazandırılan bu millet bahçesi için teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu. 

“BÜYÜKŞEHİR OLARAK HER YERE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Altay şöyle devam etti: “Büyükşehir Yasası 2014’te ilk çıktığında herkes diyordu ki ‘Konya’da bu iş başarılamaz. Bu kadar büyük coğrafyada 42 bin kilometrekarelik alanda Büyükşehir nereye yetişecek?’ Ama aradan neredeyse 9-10 yıl geçti. Allah’ın izniyle Büyükşehir Belediyesi olarak her yere yetişmeye çalışıyoruz. Sadece 2018 yılından itibaren görev aldığım günden itibaren Sarayönü için güncel bedelle 350 milyon liralık yatırımda bulunduk. Bunların tamamı sizlere hizmet olarak döndü. Ama bu demek değil ki yapacak işimiz kalmadı. Mutlaka yapacak iş var ama şuna emin olabilirsiniz, eksiklerinizi tamamlamak için gece gündüz gayret ediyoruz. Sizlerin desteği bizimle beraber olduğu sürece aşamayacağımız bir sorun da yok Allah’ın izniyle. Bu yoğun günler bizi 14 Mayıs seçimlerine götürüyor. Siz bugüne kadar gereğini yaptınız, Allah razı olsun. Ama 14 Mayıs’ta güçlü bir destek bekliyoruz. Ben bu vesileyle millet bahçemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum, emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.” 

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALKIŞA LAYIK BİR KARDEŞİMİZ”

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem ise Sarayönü için tarihi bir gün olduğun ifade ederek, “AK Parti dönemi eserlerle dolu. Her gün bir eser açılıyor Türkiye’de ve ilçelerde. Ama biz bunları sanki birkaç günde yapılmış gibi görüyoruz. 20 yılın emekleri. Sarayönü’müze, Ladik’imize, mahallelerimize çok çok büyük bir eserler kazandırılıyor. Konya’dan, yakın ilçelerden misafirlerimiz buraya gelecek. Bugünkü değeriyle 100 milyonluk bir yatırım. İnşallah, Sarayönülülere güzel bir mekan, misafirleri geldiğinde getirecekleri yeni bir alan oluştu. Bu konuda başta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a teşekkür ediyoruz. TOKİ’ye,  Konya’mızın Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Bey’e teşekkür ediyoruz. Kendisi alkışa layık bir kardeşimiz” ifadelerini kullandı.

Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Seyit Mehmet Sümer, Fahrettin Kulu, AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Gamze Karacan, MHP Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, Büyük Birlik Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Mustafa Döğen, Yeniden Refah Partisi Sarayönü İlçe Başkanı  Mustafa Kaya’nın da katıldığı programda Sarayönü Beşgöz Millet Bahçesi dualarla açıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı



Anahtar Kelimeler:

TikTok Üzerinden 1.2 Milyar Liralık Dolandırıcılık: 120 Şüpheli Gözaltında

Yenileme Yapmayanlar Dikkat!

İstanbul'un Kadıköy, Üsküdar ve Beşiktaş ilçelerinde elektrikler kesiliyor

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun (MKK) da Yünetmelik Değişti

Kuzeyhan’ın Hayaline Ortak Ol: Bir Umut, Bir Kalp, Bir Adım!

Geleceğin Komutanları Jandarma Koltuğunda

Anamurlu Hacı Adayları Kutsal Yolculuğa Hazır

Genç Kız Yapay Zeka ile Gündemi Atatürk’e Sordu Sonra Gözyaşlarını Tutamadı

Anamur'da İnsan Ticareti Operasyonu: 6 Gözaltı, 4 Tutuklama

Anamur’da Uyuşturucudan Yakalanan İki Şüpheliden Birisi Tutuklandı

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda Önemli Konular Ele Alnacak

Alparslan Türkeş'in Anısına Sosyal Medyada Yoğun İlgi

MHP’Lİ UYSAL BRÜKSEL’DEN SESLENDİ: GÖÇMEN MESELESİNE TÜM DÜNYA SAMİMİYETLE YAKLAŞMALI

Balıkesir Üniversitesi ve Uyumsoft arasında iş birliği protokolü imzalandı

MERSİN BELLEK OFİSİ, FAALİYETLERİNİ TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR

İş ve Dinlenme Arasında Denge Nasıl Bulunur? Uzmanlardan İpuçları

Anamur Belediye Seçim Sonuçları

Durmuş Deniz Kimdir?

Durmuş Deniz'den Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Tarhan: “Kazanacağım ve CHP’ye döneceğim”

7. Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu'nda Macar Sporcu Feldhoffer'dan Tarihi Başarı

Ümit Milli Takım, Kosova'yı 4-2 Mağlup Etti

Trabzonspor'da Şenol Güneş Dönemi: 2+1 Yıllık Anlaşma Sağlandı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile rövanş maçına çıkıyor

Arda Güler'in Yeni Rotası Netleşti

Super Bowl LIX, 9 Şubat 2025'te New Orleans'ta gerçekleşti

NBA'DE LUKA DONČIĆ'İN LAKERS'A GEÇİŞİ OLAY OLDU

NBA’de Sürpriz İlgi: Maxi Kleber İstatistikleri Zirveye Çıktı!

Lakers Fırtınası! Son Günlerde Spor Dünyasının Zirvesinde

Anamur’un Gururu! İbrahim Takmet, Kickboks Türkiye Şampiyonasında Üçüncü Oldu

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

3 Yolla Sporsever Olarak Para Kazanma

Magazin Dünyasının Nabzını Yazar Gazetesi ile Tutun

Birinciye 100 Bin TL Ödül!

Yeşilçam’ın emektar oyuncusu Yaşar Kutbay yoğun bakımda!

ünlü oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı değişimi herkesin dikkatini çekti

"Aşk Adası Buluşması" ABD'de Zirvede: Hangi Zaman Dilimdesiniz?

Moda endüstriyel, çevre dostu ve sürdürülebilir uygulamalara yöneliyor

İleri Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık Stratejileri: Yaşam Ayavefe'nin Çevresel Vizyonu

Kızılcık Şerbeti'nde Büyük Ayrılıklar ve Gerilim Dolu Yeni Bölümler

Anamur Ortaokulu Kermes Gelirlerinin 100 Bin Lirasını Kuzeyhan’a Bağışladı

Çözüm Akademi Öğrencisi Miray Batkı, FIRST Robotics Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi Gururlandırdı!

Ünal’ın “AN” Kitabı Final Okulları’nda Öğrencilerle Buluşuyor

Deniz’den Belediye Başkanlığını Devralan Deniz Okullara Sahne İstedi

Denizden Çocuklara Kutlama Mesajı

Mithat Ünal, AN Kitabının Okullardaki İmza Günlerine İmam Hatip Lisesinden Başladı

Anamurlu Minikler Kur’an-ı Kerim’i Öğrenmenin Mutluluğunu Yaşadı

Anamur'da Cami Cemaati Bayramda Çocukları Sevindirdi

Mersin Büyükşehir Kurs Merkezi Anamur’da Yüzlerce Öğrenciye Umut Oluyor

Ünal, “AN” Kitabı İçin İlk İmza Gününü Bu Cuma Yücelen Vakfı’nda Gerçekleştirecek

Alden Hotel Cappadocia ile Kapadokya’da Büyüleyici Bir Konaklama Deneyimi Sizi Bekliyor

Anamur’un İçme Suyu İçin Acı Reçete

Anamur Ekspresten Herkese Editör Muhabirlik İmkanı

Kapadokya’nın Büyüleyici Atmosferini Grand Alfa Travel ile Keşfedin

TikTok Üzerinden 1.2 Milyar Liralık Dolandırıcılık: 120 Şüpheli Gözaltında

Yenileme Yapmayanlar Dikkat!

Karadeniz'de Fındık Üreticiler TMO ve Serbest Piyasayı Takip Ediyor

Güncel Akaryakıt Fiyatları Düşündürüyor

Depremler Küçük Çaplı da Olsa Devam Ediyor

İstanbul'un Kadıköy, Üsküdar ve Beşiktaş ilçelerinde elektrikler kesiliyor

Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun (MKK) da Yünetmelik Değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya'da Resmi Temaslarda Bulundu​

Enflasyon ve Döviz Kuru Dalgalanmaları Gündem Oldu

Anamur Ortaokulu Kermes Gelirlerinin 100 Bin Lirasını Kuzeyhan’a Bağışladı

Çözüm Akademi Öğrencisi Miray Batkı, FIRST Robotics Dünya Şampiyonasında Türkiye'yi Gururlandırdı!

Ünal’ın “AN” Kitabı Final Okulları’nda Öğrencilerle Buluşuyor

Otomobil ve konut alımlarında cazip fiyat teklifleri ne anlama geliyor?

Kuzeyhan’ın Hayaline Ortak Ol: Bir Umut, Bir Kalp, Bir Adım!

Nevzat Çağlar,Veli Erdem ve Adil Ünal’dan Onurlandıran Ziyaret

Rüzgârlı Tepe Sosyal Medyada Zirveyi Kimseye Bırakmadı!

Pulluda Doğa ile İç İçe Ücretsiz Mesire Keyfi Başladı

Pelvik Kontüzyon Nedir, Belirtileri, Tedavisi ve İyileşme Süreci​ Nasıldır?

Güneş Patlamaları yüzde 400 Arttı: Jeomanyetik Fırtına Riski Yükseliyor

Jordan Wood’un Senato Adaylığı, Susan Collins’a Karşı Mücadeleyi Kızıştırıyor

ABD’de Hava Alarmı: Şiddetli Fırtına ve Hortum Uyarıları Halkı Tedirgin Ediyor

Indus Sular Antlaşması: Artan Küresel İlgi ve Bölgesel Gerilimler

Anamur'da 23 Nisan Coşkusu: Uçurtmalar Gökyüzünü Renklendirdi​

Ünal AN Kitabını Şehit Yüksel Alçın Anadolu İmamhatip Lisesi Öğrencilerine İmzaladı

Türkiye'de İş Dünyasını Sessizce Değiştiren Yeni Trend Sessiz İstifa

2035'te Parlayacak 10 Yenilikçi Kariyer

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.