Tarih: 23.11.2022 06:04

Bakan Soylu, Düzce'de

Facebook Twitter Linked-in

Bakan Soylu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

'70'in üzerinde artçı sarsıntı meydana geldi. Bunların 2'si 4'ün üzerinde. Bu seviyelerde artçı sarsıntılar olabilir. Şu ana kadar bize bir ağır hasarlı binayla ilgili ihbar ya da bilgi gelmedi. Yaklaşık 30'un üzerinde yaralı söz konusu. Bir yaralımız ağır. Atlama suretiyle leğen kemiği kırık bir yaralımız var. Herhangi bir hayati tehlikesi yok. 

Elektrik kesintisi var. Bunun önemli bir bölümü kontrollü kesinti. Mahalle mahalle yavaş yavaş kontrollü şekilde elektrik veriliyor. Biraz sonra elektrik ile ilgili herhangi bir kesinti söz konusu olmayacak. 70'in üzerinde artçı sarsıntının olduğunu söylemiştim. Vatandaşlarımıza gerek Kızılay gerekse AFAD ekipleri battaniye gibi imkanlarla desteklerde bulunuyor.

AFAD ve Kızılay ekiplerimiz bölgeye intikal ediyor. Allah'a şükür şu anda herhangi bir can kaybımız söz konusu değil. Köylerdeki taramalarımız devam ediyor. Şu ana kadar intikal etmiş olumsuz bir durum yok. Söylediğim gibi, birkaç köyde ahır yıkılması söz konusu. Onlarla ilgili arkadaşlarımız gerekli tespitleri yapıyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum.'

Hibya Haber Ajansı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —