Tarih: 29.09.2022 18:21

Tepki gösterdi ve daha agresif ve daha enerjik oynamaya başladı

Facebook Twitter Linked-in

Aksi takdirde kalan iki maç bizim için zor olacak. Finansal Fair Play için Türkiye'de UEFA tarafından izlenen kulüplerden biri olan Trabzonspor, transfer finansal tablolarını çok ciddiye alıyor. Karadeniz ekibi, mali kriterlere ihtiyatla bağlı kalarak Haziran 2020'de Avrupa'dan bir yıl men cezası aldı.

Les Bleus de Bordeaux, 2022-2023 transfer döneminde katılıp gönderdikleri oyuncular üzerinde dengeli bir politika izliyor. Trabzonspor, Ahmetcan Kaplan, hazbet Cornelius ve Berat Özdemir, takıma katıldıkları oyuncular için tavsiye mektupları ve ödenen sponsorluk ücretleriyle isimleri gönderdi.

Ahmetcan Kaplan'ın Trabzonspor  9 milyon 500 bin Euro, Cornelius 6 milyon Euro, Berat Özdemir 2 milyon 400 bin Euro, Erce Kardeşler 400 bin ve Flavio 195 bin Euro. Trabzonspor 18 milyon 495 bin gibi bir rakam belirleyecek. Yukarıdaki transferlerin toplam tutarı EUR cinsindendir.

Transfer döneminde Trabzonspor,  Trezeguet, Ellen Ermali, Ennis Baldi, Ümit Bozok, Bartra, Doukan Haspolot, Gomez, Lahtimi ve Naqi Unoir'e 18 milyon 800 bin euro bonservis bedeli teklif etti.

Gbamin, Denswill, Larsen ve Yusuf Yazıcı'yı bedelsiz transfer etti. Karadeniz ekibi, değerlendirme hazbet giriş ücretini taksitle ödeyecek. Böylece giden oyuncular, gelen oyuncuların önerilerini karşılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —