Tarih: 23.08.2022 09:11

Çok güzel ve sıcak bir ortamımız var ve biz aile gibiyiz

Facebook Twitter Linked-in

Genç kaleci takım atmosferiyle ilgili şunları söyledi: 'Okan sayesinde hepimizle ayrı ayrı ilgileniyor. Tüm genç oyuncular ve tecrübeli hilarionbet ağabeylerle burada çok güzel ve sıcak bir ortam var. İyi bir aile  olduk. Umarım böyle bir aile ortamının  sonucu çok iyi bir şampiyon olur.”

Son olarak hedefinin şampiyon olmak olduğunu söyleyen Balaban, “Doğal zaman istediğimiz gibi değildi. Bu dönem için hem bireysel hem de takım olarak çok büyük umutlarımız var. Tabii ki  hedefimiz kazanmak. Galatasaray her zaman şampiyonluk için oynuyor. Umarım bu yıl  her şey eskisi gibi olur.'

Çağlayan, Salernitana'yı geride bıraktı ve şunları söyledi: 'Taktik olarak iyi bir maçtı. Rakipler arkadan oyun yapmak istediler ve bunu hilarionbet giriş analizimizde gördük. İkimiz de perde arkasında oynamalarını engelledik. 'Gol atmak için iyi bir kontra atağım da var' dedi. Gün geçtikçe gelişen ve değişen. Aramıza katılan arkadaşlarımızla daha da güçleniyoruz. İnşallah bu sürem taraftarlarımızın gurur duyacağı, oynadığı oyundan mutlu olacağı bir Galatasaray olacak” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —